Lololo

Páginas: 2 (379 palabras) Publicado: 13 de noviembre de 2013
lelelele
leleleleleleleel
elelelelel
eeelelelelele
ffffffffffffffffffffffffffPARAULES EMMETZINADES
CAPÍTOL núm. 1 Salvador Lozano
El sotsinspector Lozano va ha visitar la família Molina, dequi porta el cas, de la desaparició de la seva filla. La filla va desaparèixer quan tenia 15 anys. Lozano es va a acomiadar perquè el jubilen, i el sotsinspector Susqueda serà el seu substitut.
A lafamília Molina trobem el Pep Molina, ell es el portaveu cantant. També trobem la Núria Solís, la mare de la filla desapareguda, una desporuguida. Tenen tres fills: la Bàrbara, que va desaparèixeramb quinze anys, actualment tindria dinou; també tenen bessons, actualment tenen quinze anys, els mateixos que tenia la Bàrbara quan va desaparèixer, però és com si no hi fossin, han tingut unainfantesa estroncada.

CAPÍTOL núm. 2 Núria Solís
La Núria Solís està trasbalsada des de la Bàrbara, un psiquiatre li va fer un anàlisi i li va receptar pastilles, perquè està malalta.
Ella ésinfermera i fa el torn de nit a l’Hospital Clínic.
Necessita saber si la Bàrbara és viva o morta, perquè així podria desfer el nus que té el pit. La Núria ja no sap si l’ha de plorar i passar el tràngoldel dol o si ha de mantenir l’esperança.
Recorda que ella era molt permissiva amb la Bàrbara, no va saber posar límits i es sent culpable, igual que d’haver mentint fent de tapadora de la Bàrbara.CAPÍTOL núm. 3 Bàrbara Molina
La Bàrbara es troba a un soterrani de quinze metres quadrats sense finestres, excavat sota els fonaments d’una casa voltada de camps.
La Bàrbara creu que la sevafamília s’avergonyiria d’ella i li girarien l’esquena si sabessin tot el que havia passat. Aquesta por que té al cos, li ha ficat al cap el seu segrestador.
Els segrestador li porta llibres per estudiar,però també de la llibreria. Un dia la Bàrbara va escriure en una pàgina, d’un llibre de la llibreria , qui era i demanava auxili però ell la va descobrir i va haver d’enfrontar-se a durs càstigs....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • lololo
  • lololo
  • lololo
  • Lololo
  • lololo
  • Lololo
  • lolol
  • Lololo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS