Lutero

Páginas: 2 (442 palabras) Publicado: 2 de mayo de 2013
Història del Pensament – Anàlisis sobre els films:
“Lutero” i “A man for all seasons”

Lutero
Lutero es una pel·lícula de caràcter històric i estrenada a l'any 2003. Va ser dirigida per eldirector Eric Till. En 2004 va ser nominada en el festival de cine “Euregio festival” com a millor pel·lícula alemanya, aquest mateix any guanya quatre premis:
-En el festival “Bavarian Film Festival”guanya el premi a el millor disseny de producció.
-En el “Biberach Film Festival” , el director Eric Till guanys el “Grand Prize”
-En el Festival de pel·lícules i vídeos internacionals deColumbus guanya el premi “Silver Chris” pel seu entreteniment.
-I per últim en el festival de “Golden Screen”, guanya el premi amb el nom del festival.

La pel·lícula va ser financiada per el “ThriventFinalcial for Lutheral”, és a dir que està finançada pel grup que seguix les doctrines de Luter. Així per tant al llarg del film es pot observar la defensa de Luter, com a tal, i també de les seuesidees i del seu esforç per a que aquestes arribaren al poble, i com al donar-se compte del que havien provocat les seues idees havien publicat, va intentar solventar el problema de la millor manerapossible amb els seues 8 sermons.

Un dels primers aspectes de la Filosofia luterana que apareix en la pel·lícula és el tema de la “gràcia” concebuda per Deu i que com Luter deia sols és pot aconseguira través de la fe, i sols la fe, que és individual. Un altre aspecte i possiblement el més rellevant que apareix al film és el tema de les indulgències i relíquies. Les indulgències és concedien através d'un pagament a l'església, per a que es perdonara un pecat i es poguera entrar en el cel. No sols es podia comprar per a un mateix sinó també per a parents morts. Amb els diners obtingutsd'eixes indulgències, es finançaria la construcció de l'església de San Pere en el Vaticà. Luter va veure que aquestos “tractes” eren un frau i que no era correcte, sense basar-se en les Escriptures, fer...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • lutero
  • Lutero
  • Lutero
  • Lutero
  • Lutero
  • Luterismo
  • Lutero
  • lutero

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS