Maqueta tecnologia

Páginas: 5 (1122 palabras) Publicado: 11 de marzo de 2015

DIARI D’ UNA MAQUETA













NOMS: Ignacio Lis Mesquida,
Carlos Llobet Perez-Setien i
Guillem Gordó BachPROFESSOR: Luis Cros
DATA: 11/3/2012
ÍNDEX


Introducció…………………………………………….. página 1
Disseny i eines................................................................. pàgina 2
Dies 0 i1.......................................................................... pàgina 3
Dies 2 i 3.......................................................................... pàgina 4
Dies 4 i 5.......................................................................... pàgina 5
Dies 6 i 7.......................................................................... pàgina 6
Dia 8 i9............................................................................ pàgina 7
Conclusió......................................................................... pàgina 8








INTRODUCCIÓ


El treball d’ aquesta maqueta té diversos objectius per a nosaltres. El principal evidentment és aprendre com fer una construcció correcte d’ una maqueta i aconseguir que estigui polida i sense cap mena d ‘error. A part d’ aquest, també tenim l’ objectiu de podermillor el nostre treball en grup ja que qualsevol construcció comporta una gran diversitat d’ activitats plurals que necessiten coordinació, així com una bona subministració d’ eines o enganxar parets en cas que es tracti d’ una casa. Esperem que aquesta maqueta ens pugui fer treball i poder tenir un bon sentiment del deure.













1
DISSENY I EINES


DISSENY

Aquest treball es tracta de laconstrucció de la maqueta d’ una casa, dividida en dues parts, una petita i una gran, la part interior està dividida en vàries habitacions. La base és bastant més gran que la casa així que hi haurà un jardí decorat exterior.


EINES

Les eines emprades per aquesta tasca van ser les següents:

Serra de mercaderia
Trepants
Tisores
Cola






DIA 0


Durant aquest dia encara no vàrem començar atreballar. Primer de tot el Luis Cros ens va dir com hauria de funcionar la classe i com s’ hauria de muntar la maqueta correctament. Ens va explicar on estava cada eina, on teníem que treballar, etc...
Es podria considerar una espècie de classe introductòria per a poder facilitar la nostre feina a l’ hora de dur a terme les activitats practiques de construcció de la maqueta. També vàrem decidir posarcintes de paper amb el nostre nom al voltant de les fustes per a que no es pugessin perdre.


DIA 1


Aquest va ser el primer dia en que vàrem tindre la oportunitat de començar a enllaçar la construcció. El Luis ens va donar tot l’ equipament necessari per a posar-nos mans a la obra. Vàrem retallar els dibuixos i distribuir-ho tot sobre la fusta de tal manera que poguéssim aprofitar el màxim d’espai possible. També vàrem decidir substituir la fusta del sostre per la de la base ja que la de la base era corbada i era important tenir una base plana.



3
DIA 2


Vàrem començar el procés de retallar les peces. Vàrem començar amb la base ja que crèiem que era la part més important de la estructura ja que ho sostenia tot. Per a retallar vàrem utilitzar una serra de mercaderia. Després vàremtenir que llimar-ho ja que es mol difícil deixar un tall llis i perfecte.
Aquest procés el vam repetir amb una de les parets laterals de la casa, però ho vàrem fer més ràpid ja que era una de dimensions inferiors.


DIA 3


Durant aquest dia ens vàrem dedicar a retallar i llimar, va ser una dels dies en que vàrem treballar més. Vàrem utilitzar una serra de mercaderia i dos trepants per a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • maquetas
  • MAQUETAS QUE SON
  • maqueta
  • maqueta
  • Maqueta
  • Maqueta
  • Que es una maqueta
  • Maquetas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS