Material De Laboratori

Páginas: 2 (437 palabras) Publicado: 15 de octubre de 2015
Material de laboratori:

Material per escalfar-se:
Vas de precipitats:
El vas de precipitats és un material del laboratori que podem escalfar, és un tub cilíndric amb bec i que sovint està graduat.S’utilitza també per recollir líquids o bé per preparar mescles.


Matràs Erlenmeyer:
El matràs Erlenmeyer, és un instrument per escalfar. Té forma cònica i amb fons pla. És fa servir per fer moltescoses en experiments químics, filtracions o com ara valoracions.






Gresol:
El gresol o capsula de porcellana, és un vas amb forma de casc amb fons pla que es fa servir principalment per evaporarlíquids.




Tub d’assaig:
El tub d’assaig és un tub de vidre tancat per una de les bandes amb un fons rodó. Es fa servir molt al laboratori, ja com a recipient o vas de reacció. Va sempre acompanyat dela gradeta on es sosté.

Instruments per mesurar volums:
Proveta graduada:
La proveta és un instrument per mesurar volums precís. És un cilindre amb un peu i a la part oberta amb un petit bec. Estàgraduada de dalt cap baix per veure el volum de líquid que conté.




Pipeta graduada:
La pipeta és un instrument del laboratori que serveix per a transportar un volum determinat a un altre recipient.Es pot acompanyar d’un pipetejador, un instrument que facilita el seu utilatge.




Matràs aforat:
El matràs aforat és un instrument de cos rodó però amb base plana. Té un tub llarg i una osca. Permesurar al 100% ha d’estar a 20ºC.



Material per filtrar:
Matràs de Kitasato:
El matràs de Kitasato té la mateixa forma que el matràs de Erlenmeyer, però aquest té un tub amb un forat per poder uniraquest instrument amb altres.



Embut de forma alemanya:
Aquest tipus d’embut es fa servir per filtrar, juntament amb un paper de filtre doblegat.


Material divers:
Suport:
El suport és una eina delaboratori metàl·lica amb una base que subjecta que serveix per aguantar diferents estris de laboratori, pinces, cèrcols, etc.



Gradeta:
La gradeta és un estri del laboratori que s’utilitza per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • “Material de laboratorio”
  • Materiales de laboratorio
  • Materiales de laboratorio
  • Material del laboratorio
  • materiales de laboratorio
  • material de un laboratorio
  • Material de laboratorio
  • materiales de laboratorio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS