Misteris S.L.

Páginas: 2 (340 palabras) Publicado: 27 de febrero de 2013
Resum de Misteris S.L
1 . El misteri del quadre

Aquest és el capítol on començen les aventures de tia Sofia i Alícia, la neboda de tia sofia. En aquest capítol tia Sofiadecideix anar a visitar a una amiga que vivia a un mas no molt lluny del poble on vivien. Quan apleguen al mas es troben amb la polícia dins del mas. L'amiga de tia Sofia ens conta queli ana entrat a robar el mateix que va ocorrer a la nit següent. Tia Sofia era molt bona investigadora i en un tres i no res descobreix com eren els lladres i que buscaven. Alsaber el que buscaven els lladres els van adelantar i després els van idear una trampa en la que van caure. I a la fí es va resoldre el cas.


2 . El tresor de les piràmidesAquesta es la segona aventura de tia Sofia i Alícia. Aquest misteri tracta d'un home molt ric. Aquest home va reunir a tots els membres importants del poble per tal de dir-los quehavia trobat un dels vaixeis francesos que s'enviaren de Egipta a França amb tresors egipcis a l'interior. Aquest aprofita aquesta història per a poder agafar una tona de droga queestava apoca profunditat. La droga pertanyia aunvaixei que es va afonar prop de la costa. Però la experiència i els coneixements de tia Sofia i amb ajuda d' Alicía consegueixenresoldre el cas.


3 . L'aventura d'un pollastre

Aquesta història trata d'un polastre al qual utilitzen com ha amagatall dúna joia preciosa "La mirada de la Lluna" un diamant.Es una història molt llarga. Tot começa quan un pollastre s'escapa de la seua casa i va a parar a una granja d'on el venen a una carnisseria on el regalen a una rifa. A qui li vatocar el pollastre va anar a donar-li la joia i a contar-li l'història a tia Sofia. Després ho averiguen tot i fan confesar al propietari. A la fi es resòl el cas sense culpables.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estatutos S.L
  • Daymobel s.l.,
  • S.a y s.l
  • Características S.L
  • Rostropovich S.L
  • S.A y S.L
  • Asesinatos S.L.
  • 9/11 Por s.l

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS