more strange tales

Páginas: 3 (596 palabras) Publicado: 7 de enero de 2014
A la nit del 3 de maig de 1812, John Williams, un banquer de Cornualla, al sud-oest d'Anglaterra, va tenir un somni - un malson - sobre un assassinat a Londres, prop de 370 quilòmetres de distància.En el seu somni, Williams era al vestíbul de la Cambra dels Comuns, el parlament d'Anglaterra.
"Quina magnífic edifici! Però per què sóc aquí?" va pensar, confós. "Mai he arribat a Lonon."
Un muntde gent entrant en i sortint del vestíbul. Williams es va posar dret i els va mirar. Uns minuts més tard, va veure un home de baixa estatura amb un abric blau entrar a l'edifici. Tothom semblavaconèixer a l'home i que volia parlar amb ell. "Aquest home està atraient molta atenció," va pensar Williams. "Potser d'un politican important."
De moment, Williams va veure un home alt. L'home estava dret aprop d'una porta i duia un abric negre amb bttons or. Williams no podia deixar de veure l'home. "Hi ha tanta gent aquí", va pensar Williams, "però per alguna raó només m'interessa en aquest home. Jono entenc per què."
Tot d'una, l'home alt va córrer ràpidament a través de la multitud de persones fins a situar al davant de l'home de baixa estatura. Williams va veure amb horror com l'home alt vaprendre una pistola de la seva butxaca i li va disparar l'home davant d'ell. L'home sota va caure a terra, amb la mà sobre el seu cor. "Si us plau, ajudeu-me", va exclamar.
Crits de 'Help!' i'Assassinat' omplert la Casa dels Comuns. Des de tots els racons de persones van córrer a ajudar el pobre home. Estava estès en un bassal de sang a terra i no es movia. Williams va córrer també i va miraramb tristesa la víctima. "La bala li va donar al cor», va pensar Williams. "Ell no sobreviurà."
Un metge en la multitud de gent es va acostar i va examinar la víctima. "Qui és aquest home?" Williams liva demanar al doctor.
"Era Spencer Perceval, el primer ministre de Gran Bretanya", va respondre el metge. "Però em sento informar-li que ell és mort."
Spencer Perceval va néixer el 1762 i va ser...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • More Strange Tales
  • more strange tales
  • More strange tales
  • More strange Tales
  • more strange tales
  • more strange tales
  • more strange tales
  • more strange tales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS