Newells

Páginas: 2 (278 palabras) Publicado: 16 de mayo de 2012
TILLÆG TIL LICENSVILKÅR FOR MICROSOFT-SOFTWARE
MICROSOFT .NET FRAMEWORK 4 TIL MICROSOFT WINDOWS-OPERATIVSYSTEM
MICROSOFT .NET FRAMEWORK 4-KLIENTPROFIL TIL MICROSOFT WINDOWS-OPERATIVSYSTEMOG TILKNYTTEDE SPROGPAKKER
Microsoft Corporation (eller, afhængigt af hvor De bor, et af dets associerede selskaber) licenserer dette tillæg til Dem. Hvis De har licens til at bruge MicrosoftWindows-operativsystemsoftware (som dette tillæg gælder for) ("softwaren"), må De anvende dette tillæg. De må ikke bruge dette tillæg, hvis De ikke har licens til softwaren. De må bruge en kopiaf dette tillæg sammen med hver gyldigt licenseret kopi af softwaren.
De følgende licensvilkår beskriver yderligere vilkår for dette tillæg. Disse vilkår og licensvilkårene for softwarengælder for brug af dette tillæg. Hvis der er konflikt mellem disse, er det licensvilkårene til tillægget, der er gældende.
Ved at tage tillægget i brug accepterer De disse vilkår. Såfremt De ikkekan acceptere vilkårene, har De ikke ret til at bruge tillægget.
Hvis De overholder disse licensvilkår, har De nedenstående rettigheder.
1. SUPPORTTJENESTER TIL TILLÆGGET. Microsoft ydersupport til softwaren, som det er beskrevet på www.support.microsoft.com/common/international.aspx.
2. BENCHMARKTEST AF MICROSOFT .NET FRAMEWORK. Softwaren kan indeholde en eller flere komponenterfra .NET Framework (.NET-komponenterne). De må udføre intern benchmarktest af disse komponenter. De må offentliggøre resultaterne af enhver benchmarktest af disse komponenter under forudsætningaf, at De overholder vilkårene på go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=66406.
Uanset eventuelle andre aftaler, De har med Microsoft, har Microsoft ret til, hvis De offentliggør sådannebenchmarktestresultater, at offentliggøre resultaterne af benchmarktest udført på Deres produkter, der konkurrerer med .NET-komponenten, forudsat at dette sker i overensstemmelse med vilkårene på...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • newells
  • newells
  • Newells
  • newells
  • Newells old boys
  • Biografia Isaac Newells
  • biografia newells
  • Newells Old Boys

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS