No demanis llobarro fora de temporada

Páginas: 12 (2824 palabras) Publicado: 31 de agosto de 2013
NO DEMANIS LLOBARRO FORA DE TEMPORADA


CONTINGUT:

El tema principal que tracta aquest llibre és el valor moral del protagonista (Joan Anguera).

Un altre dels temes principals és la valentia de Joan, i el dolent de la curiositat.

També ens vol dir l'autor que no ens fiquem on no ens crida i que no es jugui amb la gent, per el Puti i el Piter.

L'ACCIÓ:

Tota l'acció sorgeix endiferents llocs de la ciutat de Barcelona.

Tracta sobre les aventures d'un jove al que li agraden les investigacions. Aquest noi tenia com afició, investigar a persones relacionades amb el seu col•legi, juntament a la seva germana.

En aquest cas li toca investigar a un noi anomenat Elías. Li comencen a investigar ja que la germana d'Elías li demana a Flanagan (Joan Anguera), que li espiï perquèestava traient molt bones notes aquest any i portava repetint tres anys seguits; llavors si aquest estigués fent algun parany Maria Gual l'hi diria als seus pares i aquests castigarien a Elías sense el hivernacle de la seva casa i aquest lloc seria per Flanagan, clar est hauria d'estar associat amb Maria. Flanagan comença a investigar i descobreix que Elías, feia xantatge al conserge perquè téuna foto que el conserge no vol que ningú la vegi. El conserge a més està dins una banda de traficants. Flanagan troba més pistes i comencen les baralles, les discussions, etc.

Joan es veu obligat a ajudar Elías perquè surti il•lès del cas. Elías deixa els seus acords amb els traficants, i aquests rancorosos atropellen a Elías pel que aquest ha d'anar a l'hospital i ho passa malament. Flanagan téuna baralla amb els traficants i gràcies a ell la policia els descobreix i els fica a la presó, fins i tot al pare de Clareta una noia de la qual Joan estava completament enamorat i que al final acaben cadascun pel seu costat.

Després de tres mesos de l'ocorregut l'única cosa que pot fer Flanagan o Joan com vulgueu dir, és recordar tot l'ocorregut i sobretot a Clareta.

PERSONATJES:

Joan:Joan Anguera (Flanagan), es el protagonista del llibre i també és el narrador de la història. Es un adolescent d’uns 14 o 15 anys; va a la classe de 8é C. És conegut com Flanagan. Està estudiant al taller de periodisme. Es dedica a investigar a la gent i la seva germana, la Pili, és la seva secretària. És un noi molt poc impulsiu ja que quan fa les coses ho medita molt abans de realitzar-ho. Ésun noi una mica malenconiós i està enamorat. Jo crec que és un noi bru, amb el cabell curt, d'una altura mitjana tirant a baixet i és prim. És un noi amb un bon cor i li posa molta obstinació al que fa. És un noi bastant intel•ligent, perquè sap el que fer i s'assabenta molt bé de tot.

Elías: És un noi una mica disbauxat i no sé si és poc intel•ligent, o una mica vago ja que ha repetit tresvegades de curs. És un heavy i és capaç de fer xantatge per les notes. Té una moto Montesa. Té el cabell curt i abundant acne per la cara, en ser un heavy portés una caçadora de pell nova i la roba ben planxada. També va a la classe de 8è C.

Pili: És la germana de Flanagan, deu tenir els mateixos gustos que el seu germà, pel de la investigació, ja que és la seva secretària i també li agrada moltfer això.

Clareta Longo: La seva vestimenta: “caçadora negra, falda curta vermella, mitjanes negres i sabates planes vermelles”. Té ulls blaus, mirada profunda, llavis amples i somriure bell i seductora. És una noia molt maca. En ocasions es veu com és una noia molt madura. És una noia molt valenta i decidida

Conserge: Resulta una mica antipàtic i sembla una persona una mica sinistra. Eraconegut com el fantasma. Vestia amb una jaqueta blava amb botons daurats, pantalons negres, sabates brillants, camisa blanca i una corbata a ratlles. Es tirava gomina en el pèl i tenia un rostre pàl•lid, donava una mica de por. Vestia elegantment però una mica antiquat. Vivia en una casa amb la seva mare.

Maria Gual: Era una noia bastant pesada, i volia associar-se amb Flanagan en el seu treball...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • No Demanis Llobarro Fora De Temporada
  • No demanis llobarro fora de temporada
  • Las Temporadas Bailes
  • Temporada de zopilotes
  • contrato de temporada
  • Arrendaiento Temporada
  • La Temporada Invernal
  • Frutas de Temporada

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS