nose

Páginas: 2 (349 palabras) Publicado: 26 de marzo de 2013
EL CIRCO DE LAS MARIPOSAS
Quin és el sentit final del film?
I quina relació hi ha amb Diversitat i educació?
En l’última escena, el nen, Sammy, deixa volar la papallona. Crec que el ques’intenta és comparar a Will, l’home sense braços ni cames, amb una papallona.
Amb l’antic circ, Will seria l’eruga abans de sortir de la seva larva. Al marxar i estar amb el circ de lespapallones, surt fora de la seva larva convertint-se en papallona. És lliure.
La discapacitat no es té en compte si un no se sent com a tal. Aquest és el missatge, que la papallona pot volar si s’hoproposa.
Aquest curtmetratge ens demostra que qualsevol pot aconseguir el que es proposa, tot sempre que se li posi molta tenacitat i ganes, que no s’ha de rendir un abans d’acabar el camí ique si confies en tu mateix aconseguiràs molt més del que creus, perquè el pitjor obstacle que et pots trobar és la barrera amb la que tu mateix et limites.
La relació entre “el circo de lasmariposas” amb Diversitat i educació és que aquest film mostra un meravellós missatge de superació personal que ens ensenya alguns dels principis y valors més importants dels éssers humanscom és per exemple, l’amor, el poder, la dignitat, la determinació i el coratge.
En el film es veu reflectit la diversitat d’abans i la d’ara. El vídeo mostra com una discapacitat fa anys eratractada com un càstig de Déu i no obstant això, actualment, es considera a les persones amb discapacitat un exemple de superació.
Es mostra també la inclusió d’una persona discapacitada. Noés una inclusió a nivell educatiu però sí a nivell social.
La relació amb l’assignatura es podria considerar en l’ensenyança dels valors, promoure una educació intercultural adoptant mesureseducatives per atendre la diversitat.
L’assignatura ens podrà preparar de la millor forma per atendre a totes aquelles necessitats que es presentin complint així un objectiu comú.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS