odisey

Páginas: 2 (378 palabras) Publicado: 20 de mayo de 2013

























Judit Pagès
1r BAT A
ENDESA

ENDESA és una companyia espanyola d'àmbit multinacional que desenvolupa activitats en tots els vessants delnegoci elèctric (generació, transport, distribució i venda), és també un operador important en el sector del gas.
És la principal empresa elèctrica d'Espanya, la major companyia elèctrica privadad'Iberoamèrica i és present en diversos països europeus, així com al Marroc. ENDESA té 40.000 MW de potència instal·lada, genera 130.000 GWh i disposa d'un total de 25 milions de clients i 23.000treballadors a tot el món.
Endesa forma part del grup Enel, la companyia elèctrica d'Itàlia i la segona utility d'Europa per capacitat instal·lada. Enel és un operador integrat actiu en el sector de l'energia iel gas, que opera a 40 països a tot el món, té uns 97.000 MW de capacitat instal · lada neta i ven gas i electricitat a més de 61 milions de clients.

TELEFÒNICA__________________________________________________________________________________________________________
TELEFÓNICA és un dels operadors integrats de telecomunicacions líder a nivell mundial en la provisió de solucions decomunicació, informació i entreteniment, amb presència a Europa i Llatinoamèrica.
La companyia disposa d'un dels perfils més internacionals del sector en generar un 75% del seu negoci fora del seu mercatdomèstic, i es constitueix com l'operador de referència en el mercat de parla hispanoportuguesa.
A Llatinoamèrica, la companyia presta serveis a més de 207.900.000 de clients a 30 de juny de 2012,posicionant-se com operador líder a Brasil, Argentina, Xile i Perú i té operacions rellevants a Colòmbia, Costa Rica, Equador, El Salvador , Guatemala, Mèxic, Nicaragua, Panamà, Puerto Rico, Uruguai iVeneçuela. A Europa, la companyia té presència, a més de a Espanya, al Regne Unit, Irlanda, Alemanya, República Txeca i Eslovàquia, donant servei a més de 103.100.000 de clients al tancament de juny...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comentario Pelicula "2001. Space Odisey" (Catalan)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS