OLA K ASE

Páginas: 4 (959 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2013


1. Fitxa de novel.la :

Autora : Maria Hede
Títol : Mirades al Mirall
Editorial : Barcanova
Col.lecció : Antaviana Jove
Pàgines : 206
Traducció : Meritxell Salvany

2.Tema :

En aquesta novel.la predomina una temática realista perquè el que passa en aquesta novel.la pot passar a la vida real.

3. Argument :

L’Evelyn, des de fa anys que està obsesionada pelmenjar. Dues vegades ja havia estat ingressada a l’hospital perquè estava massa prima i menjava massa poc, pero les dues vegades es va recuperar. Quan l’Evelyn comença el curs ella no es veu que noesta al cent per cent ; cada dia s’anava apuntant tot el que menjava i les seves calories. Cada vegada ella es va aprimant més i ja no té les mateixes forçes per córrer, cada vegada está més trista icansada. La seva mare cada dia és més trista perquè l’Evelyn no vol menjar ; d’altra banda el seu pare no l’importa.
La seva mare ja esta farta i l’obliga ha anar al psiquiatre i allà li diuen que noes normal que pesi 40 quilos i 1.64 metres amb la seva edat i que ha tornat ha recaure en l’anorèxia, i que l’han d’ingressar. Ella comença a anyorar als seus amics, els seus pares, l’institut …L’Evelyn sap que l’única forma de sortir d’alla és arribar als 43 quilos però ella ho veu imposible. Cada dia es mirava al mirall ella es veía malament fisicament , però un dia mentres es mirava almirall, va reflexionar-ne sobre la seva enfermetat i no es sap res més perque el seu diari s’acaba aquí , però l’autora confirma que l’Evelyn s’acaba recuperant i així acabant amb aquesta enfermetat d’unavegada per sempre.


4. Personatges :

L’Evelyn : És una adolescent de divuit anys que és la protagonista de l'historia. En el principi del llibre mesura 1.64 metres i pesa 54 quilograms, encaraque el seu pes va variant durant l'historia i arriba a pesar fins a 35 quilos. Està prima, encara que ella considera que té una panxa enorme, i té els cabells llargs de color albergínia. Es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ola k ase dops
  • ola k ase
  • ola k ase
  • Ola k ase
  • ola k ase
  • Ola K Ase
  • Ola k Ase
  • Ola k ase el comienzo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS