ONG Catal

Páginas: 4 (852 palabras) Publicado: 8 de abril de 2015
MANS UNIDESés una ONG espanyola de voluntaris que lluita per eradicar la fam, la malnutrició, la pobresa, la malaltia, el subdesenvolupament, la falta d'instrucció, i contra les seves causes, entred’altres: la injustícia, la desigualtat en el repartiment dels béns i les oportunitats entre les persones i els pobles, la ignorància, els prejudicis, la insolidaritat, la indiferència i la crisi delsvalors humans. Les seves dues línies de treball són finançar projectes de desenvolupament al sud i sensibilitzar la població d'Espanya.
Idiomes: Català i espanyol.

AMNISTIA INTERNACIONALés unaassociació internacional que treballa per la defensa dels drets humans arreu del món.En l'actualitat són 3 milions de socis/es, activistes i voluntaris/es arreu del món, que treballen per la justícia i perla dignitat de les persones a més de150 països.Els seus principals objectius són:
L'alliberament immediat i incondicional dels presoners per motius de consciència
Exigència d'un judici just per adetinguts polítics.
L'abolició de la tortura.
Denunciar les desaparicions forçades i assassinats polítics.
Abolició de la pena de mort, així com de totes les formes de tortura i càstigs cruels idegradants a persones sota custòdia.
Condemnar els abusos comesos per grups armats d'oposició incloent la presa d'ostatges, la tortura i mort de presoners, així com les matances intencionades i arbitràries.Assistència a exiliats en perill que no es respectin els seus drets als països d'origen.
Treball sectorial i en aliança amb altres ONG, amb les Nacions Unides i amb les organitzacionsintergovernamentals de caràcter regional.
Difondre l'educació en drets humans i programes per crear-ne consciència i sensibilitzar.
Denunciar vulneracions de drets humans que puguin cometre empreses i el possibleimpacte negatiu de les seves activitats sobre persones o comunitats.
Treballar per fer realitat la Justícia Universal: veritat, justícia i reparació per a víctimes de crims de guerra i crims contra la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ¿Que son las ong?
  • Que Es La Ong
  • que es una ong
  • la ong
  • La Ong
  • QUE SON LAS ONG
  • Ong
  • ONG

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS