papadopoulos

Páginas: 3 (506 palabras) Publicado: 11 de abril de 2013
En cas d’en Raymundo

En Raymundo, un noi de 14 anys que viu en un petit poble de Brasil, viu amb el seu pare ja que la seva mare va tindre un accident on va morir.
En Ray, que era com li deienels seus amics, era un chiquet especial, era molt intel·ligent però als estudis anava just i li agradava bastant llegir, sobretot després d’haver jugat un partit de futbol.
Un dia llegint unanovel·la de Shaskespeare va trobar un fragment on explicava com un assassí manipulava els frens d’un cotxe per matar la seva víctima. Aquell tros li va picar la curiositat ja que l’accident en cotxe de laseva mare no va ser normal, semblava que hagués sigut provocat per algú. Va acabar de llegir i en un tres i no res ja estava dormint. Al dia següent a primera hora, va cambiar-se, agafar una motxilla ies va posar en marxa al desguaç de cotxes. Hora tras hora seguia buscant el cotxe de la seva mare però no va ser fins a l’aba quan el va trobar. Va analitzar el cotxe de dalt a baix, per davant i perdarrere, per dins i per fora… i res no va trobar res, només una targeta d’un taller, el taller “Yes me lion”.
Desprès va tornar a observar el vehicle i va trobar els frens desconnectats i amb unaesquerda.
Unes setmanes més tard, pasant-se dia si i dia també observant els moviments d’aquest taller, va decidir anar-hi. A l’entrar es va trobar dos homes mudats amb un maletí parlant amb el mecànic.De sobte tots tres dirigeixen la mirada cap al noi i els dos homes se’n van , el mecànic es posava molt nerviós i cada pregunta que li feia en Ray rebia una resposta curta sense donar cap pista peròsent molt dubtòs. El mecànic, d’uns 32 anys, el va fer fora.
En Raymundo va tornar aquell mateix dia a la nit ja que havia escoltat la conversa en el taller. Es va trobar a tots tres a la part deldarrere amb dos cotxes negres. Va apropar-se per intentar escoltar la conversa però s’adonà que nomès hi havien dos homes, el tercer el va agafar per darrere, el va lligar a una cadira i van parlar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • papadopoulo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS