paraules emmetzinades

Páginas: 5 (1193 palabras) Publicado: 5 de mayo de 2014
TREBALL D’OPINIÓ:
Capítol.1- El bacil de Koch
Aquest capítol explica que el pare del protagonista té una malaltia greu, i que a d’estar fora de casa durant bastant temps, això ensenya que hem d’aprofitar les persones que tenim al costat i que ens ajuden cada dia .
També explica que ha d’anar tot l’estiu a casa de la seva tieta i al principi no li agrada la idea ,però finalment hi va, potserserà una molt bona experiència .

Capítol.2-Villa Candelaria
En Javier finalment va a casa de la seva tieta, la casa de la seva tieta es molt gran i antiga i li sorprèn que no tinguin televisió. La seva cosina Victòria li ensenya el vell casalot on hi ha una biblioteca i molts cuadres, crec que aquí hi ha alguna cosa que no encaixa i quan li diu que són les llàgrimes de Shiva no li contesta, hiha un misteri i intriga, és molt interesant.

Capítol.3-Perpetum Mobile
-Es molt bonic que en Javier i el seu tiet comparteixin el mateix gust per la ciència. També trobo una mica estrany que s’enamori de la seva cosina quan la veu nua dutxant-se. La part en que estan totes les dones juntes et fa pensar que a vegades no cal dir res per estar unit amb la teva família,també el llibre que esllegeix es una mica estrany però en Javier s’identifica molt i finalment m’he quedat amb la intriga de saber qui era Beatriz Obregón.

Capítol.4-L’estranya història de Beatriz Obregón
Explica que la Beatriz Obregón va desaparèixer el dia abans de casar-se, és estrany i a la vegada no perquè ella no estimava a aquell noi, però més estrany es que posessin una tomba sense el seu cos i a l’altra bandadel cementiri, crec que la Beatriz no està morta i si ho està es perquè la van assassinar, també és estrany que tingui un ram de flors a la tomba si ningú no la volia, es molt itrigant perquè només ells la poden veure.
M’agradaria molt llegir algun dels llibres que tenen en Javier i la Violeta, semblen molt interssants.



Capítol.5-Savanna
La Violeta descobreix que el Savanna es un vaixellque tenia un pirata i creu que la Beatriz va anar a Amèrica en aquest vaixell i com portava el collar de les llàgrimes de Shiva la van assassinar per poder vendre el collar,crec que va ser així, una cosa que no m’agrada és l’actitud que te la Violeta amb el Javier perquè no el tracte bé i s’enfada molt ràpid.

Capítol.6-La mà en el mirall
En Javier finalment veu quan l’home arriba a la llunaperquè l’oncle Luis construeix un televisor, la Margarita no està gens d’acord amb aquest aparell, però penso que és molt bo que tinguin una televisió.
En Javier s’està dutxant i descobreix una paraula en el mirall ‘Amalia’, la Violeta pensa que en Javier es el únic que pot veure i sentir a la Beatriz, ara an de descobrir que els hi vol dir.

Capítol.7-De l’amor i altres desastres
La Violeta iel Javier es passen uns dies buscant coses a les golfes amb l’excusa que les col·loquen, però es queden a mitges perquè el Germán Mendoza i l’oncle Luis discuteixen, la Rosa queda castigada sense poder veure al seu xicot i sense sortir, no ho trobo just, després l’oncle explica les raons que té per decidir això. Totes les germanes s’ajuden i estan unides, en Javier li porta una carta a en Gabriel,el company de la Rosa i ell li diu que el seu pare possiblement el canviarà d’ Universitat, crec que es injust perquè els problemes que van tenir les dues famílies són de fa molt temps. En Javier arribà amb mal estat a casa i els hi diu que li a dit en Gabriel i la Rosa es posa a plorar i surt corrents de l’habitació, fa molta pena. Al dia següent el Javier descobreix que la Amalia era ladonzella de la Beatriz, i ara ha d’esbrinar que vol dir tot això


Capítol.8-La vella donzella
Els dos en Javier i la Violeta van anar a veure a la Amalia, però ella no els hi va explicar gaires coses, en Javier pensa que oculta alguna cosa i jo penso que també. Treien les coses de les golfes troben un armari però no hi ha res i finalment troben una carta del senyor Simón Cienfuegos, el pirata per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Paraules Emmetzinades
  • Paraules emmetzinades
  • paraules emmetzinades
  • Dietari Paraules emmetzinades
  • Paraules Emmetzinades
  • Paraules Emmetzinades
  • Paraules Emmetzinades
  • Paraules Emmetzinades

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS