Paula Valen

Páginas: 3 (690 palabras) Publicado: 30 de mayo de 2015

Vídeo:
http://www.rtve.es/noticias/20081111/condenan-17-anos-carcel-dos-jovenes-mataron-indigente-cajero/193177.shtml
https://www.youtube.com/watch?v=MvhMOGSGUNM
Notícia:
María Rosario Prunyonerar,la indigent de 50 anys va morir abrasada en un caixer automàtic de Barcelona després que l'arruixaren amb líquid inflamable. L'Audiència de Barcelona va condemnar a 17 anys de presó a Oriol Plana i aRicard Pinilla, els dos joves que al desembre de 2005, quan comptaven amb 18 anys i acompanyats de Juan José, un menor d'edat ja condenado,quemaron viva a Rosario.
La sentència, dictada per la secciódesena de l'Audiència, condemna als joves per un delicte de «asesinato qualificat amb alevosía», pel que els imposa 16 anys a cada ú, i un altre de danys pels desperfectes que van causar en el caixerautomàtic, pel que compliran un any més de presó.
Durant el juí, els dos acusats, que demanaven una condemna per homicidi imprudent, van al·legar que mai van pretendre matar la dona i que la seuaintenció era només molestar-la. No obstant això, el tribunal baralla que els jóvens van obrar amb «dolo eventual» homicida, ja que «actuaron conscients de l'altíssima probabilitat de la muerte» de lavíctima, a qui després de colpejar-la i tirar-li objectes, la van arruixar amb un líquid inflamable i li van agarrar foc amb un cigarret.
La errada declara a ambdós processats responsables civils i elscondemna a indemnitzar conjuntament la mare de la indigent i a la filla amb 46.000 euros pel dany moral, a pesar que la dona no convivia des de feia temps amb la seua família.
La sentència afirma que,després del primer atac, Plana, Pinilla i el menor «urdieron una trampa» amb l'objectiu d'enganyar a María Rosario i perquè esta els obrira el caixer automàtic en què estava tancada intentantdormir.Així, el menor, a qui no havia vist abans la indigent, va colpejar la porta de l'habitacle amb gestos de necessitar utilitzar el caixer automàtic perquè la indigent li deixara passar mentres els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • TRABAJO DE HISTORIA Vale Y Paula
  • Paul Feyerabend en un ataque directo al poder y primacía de la ciencia y su enunciado “Todo Vale”
  • Vale
  • Val
  • Vale
  • valer
  • e vale
  • vale

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS