pepee se fue al campo trabajo de psicolegia

Páginas: 2 (339 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2014





















INDEX

INDEX 2
1. INTRODUCCIÓ. 3
2. ESTUDI DE L’OBRA. 4
3. CONCLUSIÓ. 14
4. BIBLIOGRAFIA. 14

1. INTRODUCCIÓ.
El treball ens l'hem plantejatcomsi fos un treball de recerca, ja que era bastant llarg i moltes preguntes a fer, cada pregunta/capítol l'hem fet de formes diferents ja que n'hi havia de més llargues i buscar-ne informació alaxarxa i d'altres no tant llargues i més simples però més concrets dins la obra. Així que primer em fet les curtes, per així entendre millor la obra i hem deixat les de recerca per el final, com sifos unsuplement de tot el llibre per saber-ne més. En algun moment del llibre hem tingut algun que altre problema en certes paraules, o el propi significat de la frase, tot i així ens hem acabatsortint.La major part de tota la informació la hem extreta del propi llibre buscant i rebuscat la informació de recerca d'alguna que altre pagina web, òbviament totes aquelles paraules les quals noenteníem elsignificat hem utilitzat el diccionari.
2. ESTUDI DE L’OBRA.
2.1. CAPÍTOL 117
Quina és la primera acció que fa Tirant quan arriba a la cort de Constantinoble, i quina és la primeraordre quedóna? Què simbolitzen?
Arriba a la gran sala del palau i acompanya a l’emperador a la cambra de l’emperadriu. Ordena al Capità major que obri les finestres i tot seguit que li portin unaentorxa encesa,ja que està tot a les fosques per expressar el dol de la mort del fill de l’emperador. Tot això don a simbolitzar una sensació d’alliberament i que tot torna a la normalitat

2.2.CAPÍTOL 118Carmesina està descordada i ensenya «les dues pomes de paradís dels pits». Quines pomes hi havia al paradís? I què van comportar?
Les pomes del paradís son els pits de Carmesina, lesquals no trobenporta de sortida, i foren empresonats per sempre més sota el poder d'una persona lliure.
Albert Hauf apunta sobre «deixar entrar els ulls de Tirant» que, segons els criteris de l'amor...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajo De Campo
  • Trabajo En El Campo
  • TRABAJO DE CAMPO
  • trabajo de campo
  • Trabajo de campo
  • Trabajo De Campo
  • Trabajo de Campo
  • Trabajo De Campo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS