Per qué no m'ho deies

Páginas: 3 (569 palabras) Publicado: 9 de julio de 2014
ISAAC NEWTON

Isaac Newton va ser un científic anglès , va néixer a el dia de Nadal el 1642 del calendari antic . La seva mare va preparar un futur de granger per a ell . però despúes es convencioque el seu fill tenia talent i el va enviar a la Universitat de Cambridge , on per poder pagar-se els estudis va començar a treballar .
Newton a la universitat no va destacar especialment .
La sevagraduacción va ser en 1665 . Després d'això es va inclinar a la investigació de la física i de les matemàtiques . A causa d'això als 29 anys va formular algunes teories que li portarien pel camí dela ciència moderna fins al segle XX .

Isaac és considerat com un dels principals protagonistes de la " revolució científica " del segle XVII i el "Pare de la mecànica moderna" . Però el mai va volerdonar publicitat als seus descobriments .
* Newton va coincidir amb Gottfried Leibniz en el descobriment del càlcul integral, el que va contribuir a una renovació de les matemàtiques .
* També vaformular el teorema del binomi , que és cridat el binomi de Newton . Encara que els seus principals aportacions van ser en el hambito de la ciència .

Primeres investigacions :
* Les primeresinvestigacions van girar al voltant de l'òptica, on va explicar que la llum blanca era una barreja dels colors que té el arc de Sant Martí .
Amb això va fer una teoria sobre la naturalesa corpuscular de lallum .
En 1668 va dissenyar el primer telescopi reflector , el qual és un tipus dels que s'usen actualment en la majoria dels observatoris astronòmics .
Amb això va escriure l'obra " òptica" ( 1703) on va recollir la seva visió d'aquesta matèria .

* Treball també en àrees com la termodinàmica i la acústica .

* El seu lloc en la història l'hi deu a la nova fundació de la mecànica . On enla seva obra " Principis matemàtics de la filosofia natural" formular les tres lleis fonamentals del moviment :
La primera : llei d'inèrcia , la qual diu que tot cos tendeix a estar en moviment...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Per què no m'ho deies?
  • Per Què No M'Ho Deies?
  • Per Què No M'Ho Deies?
  • Per què no m'ho deies
  • Per que no mo deies?
  • per que no m'ho deies?
  • Los Deias
  • El dei

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS