Plaça Del Diamant

Páginas: 2 (296 palabras) Publicado: 3 de marzo de 2013
La història comença quan una jove, Natalia, surt amb una amiga, Julieta, a la plaça del Diamant, d'aquí el nom de la novel · la, perquè és el lloc oncomençà tot). Allà coneix a Quimet, que des del principi dóna mostres de l'autoritat que vol tenir sobre ella. Per exemple, aquesta mateixa nit li canvia el nom icomençà a anomenar-la Colometa.
Un any més tard, Natalia i Quimet es casen. Tenen dos fills, Antoni i Rita, i la seua història es caracteritza pelcaràcter autoritari de Quimet. Ell li diu a la seua dona el que ha de fer i s'enfada si ella li contesta el contrari. És una relació difícil, però Natalia és unanoia que no sap dir ''no'' a la gent i acceptarà tot el que en Quimet li demana.
La situació empitjora quan arriba un colom a casa i Quimet li dóna per feruna granja de coloms al pis. Primer estan a la terrassa, però a poc a poc van envaint tot el pis. I el pitjor de tot això és que el que vol als animals ésQuimet, però la que ha de tenir cura d'ells i comprar el menjar i altres és Natalia, que acaba farta d'ells.
Abans he dit que es tracta d'una novel · labastant realista, i no obstant això això dels coloms pot semblar un tant fantàstic. Aquí he de dir que els coloms serveixen per representar d'alguna manera larelació de Colometa amb Quimet: tots dos "envaeixen" la vida de la Natàlia i fan que ella es sacrifiqui per ells gairebé rebre res a canvi. Quan comença laguerra les situacions es van precipitant. Quimet ha de marxar a lluitar i Natàlia passarà per moltes dificultats per poder mantenir els seus fills.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La plaça del diamant
  • La plaça del diamant
  • la plaça del diamant
  • La plaça del diamant
  • plaça del diamant
  • Plaça del diamant
  • La plaça del diamant
  • la plaça del diamant

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS