Polle

Páginas: 2 (376 palabras) Publicado: 10 de octubre de 2012
Perseu era fill d'una dona mortal, Dànae, i del gran déu Zeus, el rei de cel. El pare de Dànae, el rei Acrisi, havia sabut per un oracle que algun dia el seu nét el mataria i, aterrit, va capturarla seva filla i va expulsar a tots els seus pretendents. Però Zeus era un déu i volia a la seva filla Dànae. Va entrar a la presó disfressat de xàfec de pluja d'or, i el resultat de la seva unió vaser Perseu. En descobrir Acrisi que, malgrat les seves precaucions, tenia un nét, va ficar a Dànae i el seu fill en un bagul de fusta i ho va llançar al mar, esperant que s'ofeguessin.

Perseu erafill d'una dona mortal, Dànae, i del gran déu Zeus, el rei de cel. El pare de Dànae, el rei Acrisi, havia sabut per un oracle que algun dia el seu nét el mataria i, aterrit, va capturar la seva filla iva expulsar a tots els seus pretendents. Però Zeus era un déu i volia a la seva filla Dànae. Va entrar a la presó disfressat de xàfec de pluja d'or, i el resultat de la seva unió va ser Perseu. Endescobrir Acrisi que, malgrat les seves precaucions, tenia un nét, va ficar a Dànae i el seu fill en un bagul de fusta i ho va llançar al mar, esperant que s'ofeguessin. governava a l'illa va rebreDànae i Perseu i els va oferir refugi. Perseu va créixer allà fort i valent, i quan la seva mare es va sentir incòmoda per les insinuacions que no desitjava del rei, el jove va acceptar el desafiamentque va llançar aquest molest pretendent. El desafiament consistia en portar-li el cap de la Medusa Gorgona. Perseu no va acceptar aquesta perillosa missió perquè desitgés adquirir glòria personal,sinó perquè estimava la seva mare i estava disposat a arriscar la seva vida per protegir-la.
La Medusa Gorgona era tan horrorosa que només amb mirar-li la cara convertia en pedra a l'observador. Perseunecessitava l'ajuda dels déus per vèncer, i Zeus, el seu pare, es va assegurar que li oferissin aquesta assistència. Hades, el rei de l'inframón, li va prestar un casc que feia invisible...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pollos
  • pollo
  • pollo
  • pollo
  • POLL
  • pollo
  • pollos
  • pollo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS