Pont De Vizcalla

Páginas: 2 (340 palabras) Publicado: 14 de enero de 2013
Resum de l’ argument: El fil central del llibre és l’ asessinat de Feliciano Morán (un diputat conservador del Parlament de Catalunya), el qual van trobar escanyat a un autobús que venia deBarcelona. És un crim difícil de resoldre ja que és un poble petit d’ una ciutat comarcal i no sembla que hi hagin pistes del possible asassí: l’ autocar no havia fet cap parada i per tant tots els passatgerspodien ser responsables de l’ asessinat. En Sergi (l’inspector) està capficat en resoldre l’enigma i decideix interrogar a tots els passatges de l’ autocar, un per un, llegint la biografia de cadascúi preguntant.
Entre els sospitosos hi havia un terrorista, un noi que havia estat empresonat… i finalment s’ aclareix l’ enigma, tot i que pel camí es descobreixen altres escàndols com una parellaque va confessar que tenia relacions sexuals a l’ autobús.
Valoració personal: És un llibre d’ intriga i cada vegada sembla que es compliqui més l’ enigma, a tots aquells que us agradin les novel·lesde misteri i policials us farà passar una bona estona. Està escrit amb un llenguatge molt senzill i per tant és ràpid de llegir, no és un llibre que faci pensar massa.
Un crim horrible trasbalsa lavida d'una petita ciutat de comarques, endormiscada tot l'hivern sota el bany maria de la boira. Feliciano Moran, diputat conservador del parlament de Catalunya, apareix escanyat al darrer seient delcotxe de línia. Com que l'autocar va per l'autopista i no fa parades, tots els ocupants, una dotzena de viatgers, són sospitosos d'assassinat. La senyora que va al metge de Barcelona, el pagès que viude les subvencions de Brussel·les, el turista oriental seguidor d'una perillosa secta, la botiguera del carrer major, l'estudiant independentista i la seva novieta, el xicot africà que emblanquina elspisos dels blancs..., tots semblen tenir, d'entrada, prou motius per carregar-se el polític.

L'abominable crim d'Alsina Graells és una història intrigant i rocambolesca, escrita amb fina ironia i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ponte
  • Ponte
  • ponto
  • Du Pont
  • bolivar y ponte
  • Marco Del Pont
  • Ponte las pilas
  • Ponte en mi lugar

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS