Portallapis

Páginas: 4 (948 palabras) Publicado: 14 de febrero de 2013
Fa temps que existeixen les bruixes i els bruixots, jo em sé una història relacionada amb ells. Tot va passar un dia especial: un divendres 13. Diuen que es un dia de mala sort, encara que desprésdel meu relat, pensareu d’una altra manera. Aviat serà divendres13 i la Lluna farà el ple.

-Pare, què et passa? Et veig desmillorat, caldria que et cuides una mica més- va dir-li Joan.
-No etpreocupes per mi, encara que aviat deixaràs de vorem.
-A què et refereixes, pare? Està relacionat amb la desaparició de Laia?- Li preguntà tot neguitós.

El pare, havia ficat la pota, ara li deuria unaexplicació al seu fill. La veritat que quan va desaparèixer Laia, ell va començar a descuidar-se, semblava un indigent del carrer. Tenia un aspecte horrible i molt pàl·lid. En Joan, volia explicar ason pare, que la causa de la desaparició va ser ell, que li va donar el beuratge a Laia, pensant en acabar amb ella, però no tenia el coratge suficient per a dir-li a son pare.

-Si ,Joan, te aveure amb ella- va dir amb calma- no puc oblidar-la, fill!
-Però, i jo, pare! No penses en mi! Clar, ara entenc perquè tens tots eixos ingredients a la cuina, vols fer un encanteri d’invisibilitat,veritat?
-Deixa’m en pau! No cal que sàpigues res!

El pare no volia contar-li els seus plans, no volia ferir-lo. Però en Joan va insistir. Joan, era un dels bruixots més joves de la comarca. Elpare, estava retirat, i ja no feia màgia com abans. Després de perdre la seva dona,( la mare de Joan), va conèixer a Laia. Una bruixa, molt maca, i tots dos, estaven enamorats fins als colzes. Joan, vafer una estupidessa.

-Què tens planejat? Desaparèixer i deixar-me aquí a soles?
-Doncs ,la veritat es que vull reunir-me amb Laia, i l’única forma es fent el ritual,la nit de divendres 13, tens queentendre que es la solució per a tots.
-Ostres! Això serà demà!- Va exclamar en Xavi- No ho puc creure, pare!
-Fill...no puc viure sense ella...
- Fa molt de temps que no practiques la màgia,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Avantprojecte De Portallapis

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS