PRACTICA FINAL TEMA 7

Páginas: 12 (2788 palabras) Publicado: 29 de octubre de 2015
PRACTICA FINAL TEMA 7
1.Alsma,SL, client amb el qual mantenim un important nivell de facturació , fa un suggeriment als nostres comercials sobre com millorar les prestacions d’un dels nostres serveis . Aquest canvi exigiria un canvi de proveïdors en un dels components i el canvi en els procediments del departament tècnic per la qual cosa es passa nota als dos departaments perquè estudiïn laseva possible implantació.
a) Detecta , el primer cas, els diferents tipus de clients i la relació que hi ha entre la satisfacció d’uns i dels altres .
El Client Difícil : el client difícil és el client exigent, és el client que sempre està queixant-se de tot, que sempre troba un defecte fins al més mínim detall, que mai queda satisfet, que creu tenir sempre la raó, que no li agrada que hocontradigui, i que pot fins arribar a posar-se prepotent i agressiu.
El primer que hem de fer per tractar amb aquest tipus de client, és tenir paciència i mantenir la calma, no caure en les seves provocacions, ni discutir amb ell.
Hem de mostrar un genuí interès per ell, escoltant atentament les seves queixes i resolent el més aviat possible, acceptant elegantment seves crítiques, donant-li la raóencara que en realitat no la tingui, satisfent en el possible els seus reclams, etc.
El Client Amigable :el client amigable és el client amable, simpàtic, talls, és el client que tot negoci sempre vol tenir, encara que en ocasions pot arribar a ser molt xerraire, fent-nos perdre temps.
Per tractar amb aquest tipus de client, hem de ser amables i amigables amb ell, encara que sempre procurantmantenir certa distància, és a dir, no donar-li massa confiança.
Hem de procurar seguir-lo en la seva conversa i en les seves bromes, però interrompre'l cortesament quan la conversa s'hagi prolongat massa.
El Client tímid :el client tímid és el client introvertit, callat, en la majoria dels casos, insegur i indecís.
Aquest tipus de client acostuma a tenir problemes per decidir la seva compra, per laqual cosa hem de procurar donar-li temps perquè triï el producte indicat, sense interrompre'l o pressionar-lo. O, en tot cas, oferir productes concrets i poques alternatives, de tal manera que se'n faciliti la decisió.
Així mateix, aquest tipus de client acostuma a tenir problemes per comunicar amb claredat el que està buscant, per la qual cosa hem de inspirar confiança i fer-li les preguntesindicades que l'ajudin a comunicar-se millor.
El Client impacient :és el client que sempre té pressa, és el client que vol entrar al negoci, comprar i sortir el més aviat possible.
Aquest tipus de client exigeix ​​una atenció ràpida, sense importar que hagin altres clients que hagin arribant abans que ell, i, en general, es posa't tens quan ho fan esperar.
2.La direcció de l’empresa ,juntamentamb el cap del departament comercial , estan estudiant la possibilitat de ampliar el negoci i començar comercialitzar , traves del web, dues tauletes tàctils : una d’adreçada al públic infantil, que es pugui utilitzar tant en l’àmbit educatiu com en el d’oci , i una altra d’orientada a un usuari adult , per a ús més professional i de negoci.
a) En el Segon cas , elabora un informe en el qualreflecteixis les necessitats que cal cobrir per als dos productes i els factors i les característiques més important del públic que els comprarà
3.El departament comercial detecta que la competència esta oferint serveis de un manteniment més complets i a millors preus que nosaltres . per poder competir amb ells , el departament tècnic decideix modificar l’antivirus que facilita als nostresclients. Desprès de analitzar les diferents opcions que hi ha al mercat , decideix adquirir la llicència de Sucre per a ús comercial. El lliurament de les llicències s’endarereix per problemes administratius i no el podem començar a oferir als clients fins a un mes després de la data prevista inicialment.
a)Analitza el procés de decisió de compra del nou antivirus
els aspectes mes importants dels...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • fundamentos del a empresa practica tema 7
  • cuestionário final practica no.7
  • Practicas Del Tema 7
  • tema 7
  • tema 7
  • Tema 7
  • tema 7
  • tema 7

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS