Preguntas DOCUMENTAL TOSHIRO KANAMORI 1rISO V

Páginas: 8 (1795 palabras) Publicado: 10 de mayo de 2015


INDEX

1.Introducció..............................pg 3
2. Activitat..................................pg 4 –5
3. Conclusió................................ pg 6




 1. Introducció 

El present treball es realitza per l’assignatura de MP9: Habilitats socials.

Aquest treballtracta de respondre unes preguntes sobre el documental “Pensant en els altres” film que grava durant tot el transcurs del segon i últim any a la classe del professor Toshiro Kanamori, 4rt A, a l'escola pública infantil de Minami Kodatsuno, a la ciutat de Kanazawa, Japo.

El documental mostra el mètode d’ensenyança d’aquest professor que conjunt amb programa lectiu, dona un d’alternatiu basat enel respecte, la empatia i el valor de la vida. En aquest programa alternatiu li dona especial importància als lligams, l’expressió i comprensió dels sentiment i te com objectiu principal donar-li als seus alumnes la clau per ser feliços.
















 2. Activitat 

Pensant en els altres
1. Explica quines són les etapes de la vida d’un grup que has pogut observar al documental i justifica-hotenint en compte la teoria explicada.
Es pot considerar la vida d’un grup desde que es constitueix fins la seva dissolució, durant aquest període de vida travessa una sèrie de fases/etapes:
● E. d’orientació
● E. d’establiment de normes
● E. de resolució de conflictes
● E. final
En el grup del documental s’han pogut apreciar bé les fases de forma definida i clara,gracies al professor. S’ha de tenir en compte que en el documental nomes apareix el grup durant la meitat del seu cicle de vida, de dos anys que dura es mostra el segon.

 Les etapes d’ORIENTACIÓ i d’ESTABLIMENT DE NORMES ja han estat donades en el primer any de vida i no apareixen en el documental.
La etapa de ORIENTACIÓ es dona al començament del grup, es l’inicial. La d’ESTABLIMENT DENORMES es veu consolidada ja que el grup te establertes les normes/pautes de comportament que regeixen el funcionament del grup, com es pot veure una gran cohesió e interacció entre els membres.

 Quan comença el film el grup es troba a la fase de RESOLUCIÓ DE CONFLICTES i durant la major part d’aquest es mantenen. Tenen consolidades la participació, la sinceritat i una comunicació oberta i directa.A mida que avança el temps es mostra com cada d’aquests conceptes augmenten entre els seus membres. Al llarg de l’etapa es poden percebre varis conflictes i la seva favorable resolució de forma grupal i per si mateixos, amb una mica d’ajut de la guia del professor per afrontar-los de manera adequada, encara que no en tots. En el cas d’aquest grup la millor forma d’afrontar i ajudar es perEMPATIA, un concepte molt important per aquest grup, es podria dir fins i tot que seva base infundada per el professor.
Conflictes apareguts:
La mort de l’avia d’en Ren i com ell ho expressa, dona a el grup l’empenta per compartir les seves experiències i partir d’aquest es resol un altre que portava arrossegant en secret un membre del grup, la Mifuyu, la mort del seu pare. Guardava en secret aquestproblema tot voler compartir-lo per por a ser rebutjada per considerar-se diferent. D’aquest “conflicte” la classe tracta el tema de la mort, el qual normalment es “tabú” per als nens, d’una forma oberta. La Mifuyu es sent molt millor i pot parlar del seu pare i a partir d’aquest moment comparteix coses relacionades amb la resta del grup i tots les valoren molt.
Uns quants nens del grup son objectesde critiques i burles per part d’altres per les notes, o inclús, invencions. Per evitar que augmenti la seva gravetat, el professor el tracta el més ràpid possible. I al mateix temps intenta posar-hi remei al problema que es troba al fons d’aquest conflicte el sentiment de menyspreu que s’oculta en els nens. En la resolució del conflicte es resolen altres temes fomentats del principal com la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Método toshiro kanamori
  • Toshiro Kanamori Educando En Valores
  • Preguntas documental Salvador Allende
  • Preguntas documental Big bang
  • preguntas generadoras V semestre
  • Preguntas Del Documental El Hombre De Cromañón y El Neandertal
  • Primer dia de v. san inocencio preguntas
  • Examen Bloque V Ciencias I Preguntas Abiertas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS