Preguntes De Difenents Temes De La Filosofía

Páginas: 5 (1115 palabras) Publicado: 8 de noviembre de 2012
Filosofia

Preguntes d'antropologia:

3.Què és el que constitueix més definitivament el meu jo?
Crec que hi ha moltes variables que influeixen en això, l’educació, les amistats el lloc on vius, les experiències que tens al llarg de la teva vida, el punt de vista que tens en frent a la vida.
Tot hi això també crec que una mica de com ets s’ereta dels teus avantpassats ho està una micadefinit d’alguna manera

4.Quina és la motivació o impuls més fonamental en els éssers humans?
Crec que tothom busca la seva felicitat i la felicitat de la gent que els importa, però cada persona entén la felicitat d’una manera, el que provoca que per a un ser feliç sigui tenir molts diners, per un altre tenir una família, etc.

Preguntes d'epistemologia:
6.Entre pensament i llenguatge es dónauna relació molt íntima i profunda. Però, és possible pensar sense llenguatge?
Si, però no crec que sigui el mateix i seria molt mes difícil definir les cosses, per exemple estàs mirant una taula i si no tens llenguatge no pots dir que és d’una manera o d’una altre, tu saps que és axi, però no pots expressar-ho, només t’entens tu i no pots dir a ningú la teva opinio sobre el que penses o descriurealguna cosa.7.Poden pensar les màquines?
De moment no, però en un futur és possible que puguin arribar a fer les seves pròpies conclusions. Encara que crec que falten moltes decades les cosses cada cop avancen més de presa i no n’estic segur. De moment les maquines reben ordres i les compleixen.
Preguntes de lògica:
1.Què vol dir ser lògic? Ser lògic dóna més avantatges en tots els aspectes dela vida?
Ser lògic significa pensar, raonar i argumentar les coses avans de fer-les.

2.Una argumentació que porta a contradiccions es diu que és absurda. No són acceptables les contradiccions?
Crec que d’avegades és bo que hi hagin contradiccions, per què aquestes porten a defensar una cosa i a demostrar-ho de moltes maneres diferents. Gracies a les contradiccions estem on estem ara, ja quesi la gent no es portes la contraria les teories no s’aguesin anat millorant i encara avui dia tindríem idees de fa molts cents d’anys.

Preguntes de metafísica:

1.Suposant l’existència de Déu, com s’ha fet compatible la seva existència amb la presència del mal al món?
La gent que creu en la existència de Déu pot dir moltes coses per defensar-ho, que Déu esta enfadat amb nosaltres, que ensvol deixar ser el maxim de lliures i no vol interferir en les decisions de ningú ni en els seus actes, etc.

4.L’agnosticisme defensa que ni podem demostrar que Déu existeix ni que no existeix. Com argumenten aquesta postura els que la defensen?Doncs diuen que no hi ha probes de la seva existència ni de la seva no existència i que per tant la gent pot creure el que li sigui conevnient. Però jocrec que no existeix i que Déu és com una teoria feta fa molt de temps per tal d’explicar els fets que avans no es podien explicar de cap manera.

Preguntes d'ètica:

2.Quins són els trets o característiques que es solen donar en les persones que es considera que són persones felices?
Jo crec que la felicitat màxima només la aconsegueixen aquelles persones que tenen els mitjans necessaris perajudar a la seva família, que han fet realitat les seves metes en la vida, que es senten satisfets amb ells mateixos, etc.

6.És defensable l’imperatiu tecnològic segons el qual “tot allò que és factible, és bo que es faci”?Crec que no tot el que es pot fer s’hagi de fer, ja que algunes d’aquestes cosses poden ser perjudicials.
En el sentit tecnològic casi tot el que es pot fer és bo, ja queens milloren la vida i poden ajudar en molts sentits, i no només a les persones. Però també hi ha algunes coses negatives, per exemple les bombes.

Preguntes de política:

1.Els membres de la societat, que són molts, obeeixen els qui governen, que són pocs. Queda justificat? Com?
Depenent de la societat en la que et trobis això és veritat o mentida. En la nostre societat la gent no és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Preguntas De Filosofia
  • Preguntas De Filosofía
  • Preguntas de filosofia
  • Preguntas De Filosofia
  • Preguntas De Filosofia
  • preguntas filosofia
  • PREGUNTAS DE FILOSOFIA
  • Preguntas de Filosofia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS