PREPARANDO MI POWER POINT

Páginas: 6 (1255 palabras) Publicado: 27 de enero de 2015
(DIAPOSITIVA 1: PORTADA)
Hola, molt bona tarda. El meu nom és Ainoa i junt amb el meu company Nikita us presentarem el nostre treball de recerca que té per tema: ’L’art i el disseny dels parcs i jardins de Barcelona’. Esperem que us agradi.
(DIAPOSITIVA 2: ÍNDEX)
Nosaltres vam escollir aquest tema de entre tots els proposats pels professors ja que ens agrada molt tot el que té a veure ambel disseny, l’arquitectura, el dibuix... és a dir, l’art. I tant el meu company com jo quan finalitzem els nostres estudis volem estudiar alguna cosa que hi estigui relacionada.
Al escollir aquest treball la nostra pregunta és: han evolucionat l’art i el disseny dels últims parcs i jardins de Barcelona? Si és així, en què han canviat? Però per poder parlar amb autoritat d’aquests suposats canvishem hagut de fer un repàs per diferents moviments i estils que han influït en el disseny dels parcs i jardins.
(DIAPOSITIVA 3: SITUACIÓ)
Encara que l’estudi ha sigut una mica general, ens hem centrat en dos estils que creiem que podien ser més estretament relacionats amb l’estil actual dels parcs i jardins de Barcelona. (click) Aquests són: (click) el Barroc a França i (click) l’anglès aAnglaterra. Encara que abans d’aquests també hi va haver altres estils de jardí que van influenciar a aquests.
(DIAPOSITIVA 4: ALTRES INFLUÈNCIES)
Específicament farem un breu passeig per aquests tres: jardí romà (click) del qual cal destacar que són els primers jardins dels quals queden ruïnes físiques
(DIAPOSITIVA 1: PORTADA)
Hola, molt bona tarda. El meu nom és Ainoa i junt amb el meu companyNikita us presentarem el nostre treball de recerca que té per tema: ’L’art i el disseny dels parcs i jardins de Barcelona’. Esperem que us agradi.
(DIAPOSITIVA 2: ÍNDEX)
Nosaltres vam escollir aquest tema de entre tots els proposats pels professors ja que ens agrada molt tot el que té a veure amb el disseny, l’arquitectura, el dibuix... és a dir, l’art. I tant el meu company com jo quanfinalitzem els nostres estudis volem estudiar alguna cosa que hi estigui relacionada.
Al escollir aquest treball la nostra pregunta és: han evolucionat l’art i el disseny dels últims parcs i jardins de Barcelona? Si és així, en què han canviat? Però per poder parlar amb autoritat d’aquests suposats canvis hem hagut de fer un repàs per diferents moviments i estils que han influït en el disseny delsparcs i jardins.
(DIAPOSITIVA 3: SITUACIÓ)
Encara que l’estudi ha sigut una mica general, ens hem centrat en dos estils que creiem que podien ser més estretament relacionats amb l’estil actual dels parcs i jardins de Barcelona. (click) Aquests són: (click) el Barroc a França i (click) l’anglès a Anglaterra. Encara que abans d’aquests també hi va haver altres estils de jardí que van influenciar aaquests.
(DIAPOSITIVA 4: ALTRES INFLUÈNCIES)
Específicament farem un breu passeig per aquests tres: jardí romà (click) del qual cal destacar que són els primers jardins dels quals queden ruïnes físiques
(DIAPOSITIVA 1: PORTADA)
Hola, molt bona tarda. El meu nom és Ainoa i junt amb el meu company Nikita us presentarem el nostre treball de recerca que té per tema: ’L’art i el disseny delsparcs i jardins de Barcelona’. Esperem que us agradi.
(DIAPOSITIVA 2: ÍNDEX)
Nosaltres vam escollir aquest tema de entre tots els proposats pels professors ja que ens agrada molt tot el que té a veure amb el disseny, l’arquitectura, el dibuix... és a dir, l’art. I tant el meu company com jo quan finalitzem els nostres estudis volem estudiar alguna cosa que hi estigui relacionada.
Al escolliraquest treball la nostra pregunta és: han evolucionat l’art i el disseny dels últims parcs i jardins de Barcelona? Si és així, en què han canviat? Però per poder parlar amb autoritat d’aquests suposats canvis hem hagut de fer un repàs per diferents moviments i estils que han influït en el disseny dels parcs i jardins.
(DIAPOSITIVA 3: SITUACIÓ)
Encara que l’estudi ha sigut una mica general, ens hem...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Power point
  • Power point
  • Power Point
  • Power Point
  • Power Point
  • Power Point
  • power point
  • power point

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS