Programaci

Páginas: 4 (785 palabras) Publicado: 19 de mayo de 2015
OBJECTIUS
Objectiu general:
· Aprofundir en el món de les fruites i potenciar-ne el consum.
Objectius específics:
· Conèixer el seu procés de maduració.
· Conèixer els colors de les fruites(durant el procés de maduració).
· Conèixer els possibles usos de les peles (cal dir que l’escola té un hort on es reutilitzaran aquestes peles com a matèria orgànica- compostador-).

ACTIVITATS1-Benvingudes fruites
Durant aquesta activitat s’exposaran a la pissarra una sèrie d’imatges de fruites, o bé a la part de davant de la classe i sobre una taula un conjunt de peces de fruites. Un cop estandisposades a la vista dels alumnes, els nens i les nenes de manera ordenada exposaran els coneixements que tenen sobre els aliments que veuen.
Material: Imatges de fruites i/o bé peces de fruites.2-D’on veniu fruites?
Aquesta activitat començarà amb una pregunta per als alumnes: d’on venen les fruites? Durant un temps aproximat de 10 minuts (en total), els nens i les nenes, de manera ordenada,(aixecant la mà) exposaran com creuen que sorgeixen les fruites. Desprès de les aportacions dels nens i les nenes, explicarem l’origen de les fruites ajudant-nos d’ imatges d’arbres de les fruites. Un copfinalitzades les explicacions els nens i les nenes relacionaran les imatges de les fruites amb la dels arbres i realitzaran una petita explicació del que més els ha sorprès sobre l’origen de lesfruites.
Material: Imatges de fruites i d’ arbres fruiters.

3-Les fruites canvien de color
En aquesta tercera activitat canviarem de classe i anirem a la sala d’ordinadors. Un cop comencem la classeescriurem a la pissarra una sèrie de links on els nens podran trobar els processos de maduració de la fruita que més els agraden. Per realitzar aquesta activitat la classe es dividirà en 4 grups i cadagrup escollirà una fruita. Durant aquesta activitat hauran de prestar molta atenció al video perquè al final de la classe (durant 5 minuts cada grup) hauran d’exposar a la resta, com és la maduració...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Programacio
  • programacio
  • Programacio
  • programacio
  • programacio
  • programacio
  • Programacio
  • Programacio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS