questionari locke

Páginas: 3 (746 palabras) Publicado: 29 de septiembre de 2014
QÜESTIONARI D’AUTOAVALUACIÓ (4)

Busca el significat dels termes següents:
- Experiència externa i experiència interna: Per Locke, al néixer l’enteniment és tabula rasa i totes les idees venende l’experiència. Diferencia l’experiència externa i l’experiència interna. L’externa és aquella que s’adquireix a través de les sensacions dels sentits tradicionals com la vista. En són exemples elscolors i els moviments. L’interna és la que prové d’estats interiors que informen del funcionament del cos. Per exemple la gana, el dolor...
- Experiència externa i experiència interna: Al néixerl’enteniment és tabula rasa i totes les idees venen de l’experiència. La experiència externa és aquella que s’adquireix a través de les sensacions dels sentits tradicionals com la vista. En l’experiènciainterna és la que prové d’estats interiors que informen del funcionament del cos. Per exemple en la externa són exemples els colors i els moviments i en la interna podem dir d’exemple la set, lapicor, etc.

- Tipus d’idees complexes. Locke constitueix tres tipus d’idees complexes:
Modes: són aquelles idees complexes que fan referència a propietats de les coses. Un exemple en són les ideesmatemàtiques com el triangle.
Substàncies: són el que anomenem coses, fan referència a objectes que entenem que existeixen al món. Per exemple una taula.
Relacions: és la comparació entre ideescomplexes. Exemple: aquesta taula és més gran que aquesta.


- Tipus d’idees complexes. Les idees complexes per Locke es divideixen en tres tipus:
Substàncies: Podríem dir que són les coses, es a dir,fan referència a objectes que entenem que existeixen al món. Un exemple podria ser una cadira.
Modes: Els modes són les idees complexes que fan referència a les propietats de les coses. Un exemple ensón les idees matemàtiques com el quadrat.
Relacions: Les relacions són la comparació entre idees complexes. Exemple: aquesta casa és més petita que aquesta altre casa.



- Per què la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Qüestionari Locke: Assaig sobre el govern civil
  • questionario
  • Questionario
  • questionarios
  • Questionari
  • Questionari
  • Questionario
  • questionario

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS