randy orton

Páginas: 6 (1322 palabras) Publicado: 14 de enero de 2014
Anunci cotxe (Audi A3 Sportback)
En aquest anunci et presenten el nou model de cotxe Audi A3 Sportback , on es presenta el cotxe amb una sèrie de característiques.
Al principi de l’anunci va anunciant unes paraules amb anglès on li adjudica uns adjectius al cotxe , adjectius d’un tarannà pròxim al humà.
El cotxe en l’anunci se’l presenta amb un color vermell , innovador , que ja a primeravista tingui una certa atracció cap al públic.
Està acompanyat de una cançó anomenada “Daft Punk - Harder, Better, Faster, Stronger” que es força rítmica i juvenil que acompanya l’anunci mostrant-lo i enfocant-lo per un públic així.
No hi ha gairebé persones en l’anunci i no se’ls veu la cara , es veu la seva vestimenta selecte , mudada i saltant a corda , això ens indica que és per un públicjove masculí , però amb classe.
També hi ha la presència d’un cavall , que amb això és com si et comparés la bellesa i la vitalitat d’un cavall negre , jove, esvelt, amb el cotxe.
-Des de la perspectiva del condicionament clàssic , t’envia uns estímuls fent que vegis el cotxe com quelcom atractiu , quelcom que et pot proporcionar una sèrie de coses , tot això t’ho mostra amb el cavall , amb elshomes que salten a corda , etc.. Llavors des de la part instrumental , tots aquests estímuls enfocats per un públic juvenil amb classe, els reforça mostrant un conjunt de paraules que diuen així “seguretat ,rapidesa , intel·ligència...” , com si obtenint el cotxe obtinguessis tot això també.
-Perspectiva motivacional: En l’anunci et mostra uns estímuls on esperen una resposta, el que fan esmanipular la resposta perquè no tinguis més opcions , és a dir, et marquen l’anunci com un motiu social , com una necessitat de l’individu.
Podríem fer la comparació amb Maslow , on hi ha una piràmide de les necessitats , doncs en aquest cas , el cotxe te’l presenten i et condicionen de tal manera que els altres cotxes no tenen res a fer contra aquest i el que aquest et proporciona no ho pot fer capaltre , aquesta és la motivació.
La conclusió seria el simple fet que la publicitat vol que creguis que amb un cotxe pots arribar a sentir-te segur, fort , intel·ligent , etc...
Anunci Colònia ( One Milion Paco Rabanne)

Els colors que predominen en aquest anunci són el negre i el blanc per mostrar rigor, estabilitat i sobretot classe , amb una paraula determinada , elegància.
La bandasonora li dóna un toc rebel , un toc elegant però , a la vegada picarol i astut .
L’edat dels figurants és d’uns 25 anys aproximadament , així que està a enfocat a un adult però, jove també , amb ganes de festa , diversió i bona vida. El sexe és totalment masculí .
El sector social seria una classe mitjana , treballadora , però que evidentment com tothom voldria aspirar a més , aconseguir ambfacilitat riqueses i èxit.

-Perspectiva conductista: Del conductisme clàssic veuríem que t’envia uns estímuls en què tu aprenguis a ser rebel , divertir-te , ser famós , etc.. Amb el simple fet de posar-te una colònia. Des de el conductisme instrumental veuríem que reforça tot això , amb la fama, l’èxit , la riquesa...

-Perspectiva motivacional: Et mostra la colònia com l’èxit total , coml’antídot , l’essència, que et portar a tot això. Amb aquest estímul la resposta que emets és la de obtenir el producte per sentir tot això , és a dir, com una necessitat bàsica per sentir-te autorealitzat.
La conclusió de tot això seria l’aprofitament de l’ésser humà a través de la publicitat la capacitat que té de manipular-te que amb el simple fet d una colònia puguis arribar a la autorealització( fama, èxit,etc...)

Anunci beguda (World of RedBull 
RedBull)
En l’anunci predominen els colors vermell , groc, blau i gris , que són els color que s’identifiquen en la beguda RedBull amb la inscripció de què et dóna “alas”.
La banda sonora en l’anunci és suau i relaxada , però que es nota que et vol transmetre quelcom , és a dir , et posen aquesta música suau perquè et vagis posant en el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Rko de randy orton
  • randy orton
  • Randy Orton
  • Randy Orton
  • Randy Orton
  • Randy orton
  • Randy Orton
  • Randall "Randy" Keith Orton

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS