Redacció Tema1 Definitiu 2

Páginas: 2 (317 palabras) Publicado: 17 de octubre de 2015
 REDACCIÓ TEMA 1
El sistema educatiu a la Comunitat Valenciana està estructurat en Programes d´Educació Bilingüe (PEV, PIL, PIP i PEBE) i d´EducacióPlurilingüe.
Amb el decret 127/2012 es regula el plurilingüisme en l´ensenyança no universitaria en la Comunitat Valenciana. Aquest pretén millorar la competencia lingüística tant en llengüesestrangeres com en valencià i castellà.
Per a cumplir tot això, este decret establix dos programes lingüístics progressius d´aplicació en les etapes d´Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària,Batxillerat i Formació Professional:
El programa Plurilingüe d´Ensenyament en Valencià (PPEV), que té com a llengua base per a l´ensenyment el valencià. Pot aplicar metodologies i mesuresorganitzatives d´inmersió lingüística en funció del context sociolingüístic i dels resultats de les avaluacions.
I el Programa Plurilingüe d´Ensenyment en castellà (PPEC), que té com a llengua base per al´ensenyament el castellà.
Tant el PPEV com el PPEC han de preveure la presencia en el currículum d´àrees, matèries o mòduls impartits en valencià i en castellà, independentment de la llengua base delprograma plurilingüe que s´aplique, de manera que, almenys i a més de les àrees o matèries lingüístiques, s´impartirà una més en la llengua que no és la base del programa.
En totes les àrees, materiés omòduls lingüístics (valencià, castellà, llengües estrangeres) la llengua objecte d´ensenyament será necessariament la llengua objecte d´aprenentatge.
Com a conclusió direm que un programa plurilingüe escaracteritza per l´ensenyança de continguts curriculars en valencià, castellà i en anglés, i pot incorporar a més altres llengües estrangeres.Tanmateix, serà posible si s´adapten a les diferènciesindividuals de l´alumnat, a la seua procedencia geográfica, tenint en compte la seua llengua habitual i el seu entorn sociocultural. Amés s´ha de facilitar la indispensable formació del professorat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tema1 Activida 2
  • RESUMEN LIBRO TEMA1 Y 2
  • Taller De Lectura Y Redacci N 2
  • tema1 2
  • Susana Alegre ef tema1 trab 2
  • Ejercicio 1 Tema1 Modulo1 CarolinaTrejoMucin o 2
  • Tema1 2 3 Biologia
  • redaccio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS