redaccio angles

Páginas: 3 (514 palabras) Publicado: 7 de enero de 2015

















Presentació Ikbi S.C.
Som una empresa jove creada per tres socis Cristina Sierra, Ismael Rivero i Josep Maria Pont, tots amb experiència en diferents camps dinsl'educació en el lleure i la gestió de recursos humans i materials.
Hem gestionat individualment o conjuntament activitats extraescolars, casals i administració per les AMPA i casals per a diversosajuntaments de la província de Girona.
Arribat a aquest punt de la nostra experiència, prenem la decisió de crear la nostra pròpia empresa amb un objectiu prioritari:

“AJUDAR A LES FAMÍLIES ACONCILIAR LA VIDA LABORAL I FAMILIAR”

Com assolir l'objectiu?
Per assolir el nostre objectiu ens posem a disposició de l'organitzador del casal (AMPA, ajuntament....) Amb la màxima flexibilitat tant enhoraris com a nombre de participants, intentant cobrir el nombre més gran possible de les necessitats de les famílies.


METODOLOGIA DE TREBALL
La nostra metodologia de treball es basa en crear uneix d'animació pel casal que ens servirà de fil conductor de les activitats (tallers, sortides, jocs......)
Tot això fent una programació del casal conjuntament amb el nostre equip de monitors imonitores adaptat a la ubicació, als espais disponibles i a les edats dels nens i nenes.
Una de les bases de la nostra metodologia de treball és l'educació en els valors universals:
Respecta per ladiferència
Respecta per l'entorn
Tolerància
Responsabilitat
Honradesa.......
Un altre aspecte molt important per a nosaltres és el menjar dels nostres nens i nenes, per això disposem d'un càteringde qualitat on serveixen productes ecològics i de proximitat, fent una dieta compensada.
Ens agradaria destacar que dins del nostre equip de treball, tenim a persones formades per atendre lesnecessitats especials dels nens i nenes que ho requereixen.
Els casals es realitzaran dins el decret 137/2003 que regula les activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys, un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Angles
  • angles
  • Angles
  • angles
  • Angles
  • Angles
  • angles
  • redaccio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS