Religió a Matrix

Páginas: 2 (329 palabras) Publicado: 9 de enero de 2014
 Religió

1- Quins elements de món de les religions has trobat?
Els elements i les qüestions ètiques sobre la vida que ens plantegen en la pel·lícula.
Són semblants ales que ens plantegen nosaltres.
En aquest cas es el conill blanc que se suposa que ha de seguir.


2- Quins elements filosòfics i sobre el sentit de l'existència hi descobreixes?Et fan creure que existeix un món paral·lel al nostre, i et fan reflexionar sobre això, que vivim en una societat controlada, perquè fem el què fem, perquè existim, quin es el nostrelloc en aquesta societat, perquè som com som...? Són qüestions que s'ens plantegen en la pel·lícula que sempre havies passat per alt i no t'hi havies fixat, que et fan reflexionar.3.- Quina visió dona la pel·lícula respecte de la percepció i la realitat?
Dóna una percepció de que tot el que veiem i el que coneixem, es un món paral·lel a la realitat que coneixem.I que segurament el fet de saber amb una certesa determinada que les coses passen d'una manera i no d'una altre ens fa viure tranquils i no inquietar-nos, però aquí ens plantegen que hiha un altre món que es la realitat i que ho controla tot, ens fa sentir certa inseguretat.


4.- Que creus que ens volien comunicar els autors de l'obra?
Ens volien comunicar elconcepte clàssic de la filosofia sobre si el món es real o fictici. També intenten mostrar el problema creat sobre la possibilitat de que les màquines i la intel·ligència artificialcreada per l'home es rebel·lin contra ell.


5- Què destacaries i/o t'ha cridat més l'atenció de la pel·lícula?
Hi destacaria la imaginació i la capacitat de fer reflexionar que vantenir els autors de la pel·lícula, al plantejar qüestions que ignorem per complet per evitar de tenir la inseguretat de no saber realment perquè passen les coses.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Matrix
  • matrix
  • Matrix
  • matrix
  • Matrix
  • Matrix
  • matrix
  • Matrix

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS