Resumen documental Utopía

Páginas: 3 (609 palabras) Publicado: 18 de enero de 2014
UTOPÍA
Un grup d'amics, descobreixen una curiosa història d'amistat, companyonia, aventura i lluita per metes que semblen impossibles, des de la perspectiva de qualsevol persona "raonable". Com perexemple després de haver tingut un accident i haver quedat paralític voler continuant fer esports fins i tot de categoria olímpica, però per discapacitats, això sí.
A partir de les reflexions delspropis protagonistes, es tracta el tema de la discapacitat des de dins, amb unes idees completament realistes però optimistes, l’esport els hi dona una oportunitat de poder proposar-se metes,objectius, sentir-se millor amb ells mateixos.
El documental comença quan les vides de dos ciclistes, en Germán i en Gabi, es creuen casualment en una corba de la carretera per un accident de trànsit. Elsdos van viure el mateix accident però un d'ells el va patir mentre el segon el va viure com a espectador. En Gabi era entrenador d'atletes paralímpics, però a partir d’aquell dia es va proposardedicar-se, no només a esportistes d'alt nivell, sinó a més intentar acostar l'esport adaptat al major nombre de persones possible.
El grup d'amics es completa amb en Vicent, en Santi i en Felip, els dosprimers esportistes paralímpics del màxim nivell. Felip en canvi, no és un esportista paralímpic però és tetraplègic i li agrada molt l’esport s'ha bolcat totalment a aprofitar al màxim la seva escassacapacitat física, utilitzant la seva intel·ligència i la seva creativitat.
El grup coneix a en Marc, que té una discapacitat física molt gran i, des de fa vuit anys, ha descartat qualsevol tipusd'activitat física. No obstant el grup li ensenya a en Marc que es possible gaudir de l'esport amb una discapacitat física.
OPINIÓ PERSONAL:
Veure aquest documental m’ha impactat una mica. Coneixiad’abans els esports per a persones discapacitades però no coneixia aquesta modalitat ni aquest grup d’amics, mai havia sentit a parlar ni havia escoltat res per la tele, periòdics, internet, etc....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • resumen la utopia
  • Resumen de la utopia
  • RESUMEN UTOPIA
  • utopía resumen
  • resumen utopia
  • resumen documental
  • Resumen documental
  • RESUMEN DEL DOCUMENTAL

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS