Rfdgdrf

Páginas: 3 (614 palabras) Publicado: 7 de febrero de 2013
[pic]

A. Part tècnica:


Títol: Viure al límit
Autor: David Skipper
Il.lustrador:
Editorial: cruïlla
Número planes: 171 planes
Valoració:

B. Part creativa:


•Un altre final:
• Descripció d’un personatge:
• Crítica-recomanació-opinió:
• Diàleg entre personatges/entre un personatge:
• Còmic d’una escena:
• Recull de frases fetes:• Vida i obra de l’autor:
• Altres: Resum






[pic]












N.llibre: 1


Resum: Viure al límit


En Simon té un germà petit, en Jude. El seu germàestà malalt. Els pares passen d’ ell, perquè estan molt amoïnats pel Jude.
En Simon i en Darren són millors amics, sempre viuen aventures junts. En Darren se li va morir el pare fa uns anys, i laseva mare ha caigut en una depressió molt forta, i s’ha casat amb el Milo. El Milo només està amb la seva mare pels diners i en Darren ho passa molt malament , perquè el maltracta. Té un gos que el vantrobar a la via del tren, el Custer. El Milo no li agrada gens el Custer i per això maltracta al Darren.
En Simon i en Darren van a un ball de la festa de l’escola, en Simon està enamorat de laKerry, però ella només el veu com a un amic.
Una nit quan un amic de la seva colla té una moto, però com que no tenen 18 anys, la policia els persegueix. En Darren i en Simon corren per les casesabandonades i es troben a unes persones que prenen drogues, i els hi diuen que si un dia volen que passin per allà.
En Custer mor atropellat per el tren.
Un dia pel matí, després de ques’enfadessin, en Darren va a buscar al Simon molt d’ora pel matí. L’acompanya un home amb una furgoneta.Aquell noi els hi dóna treball, portant electrodomèstics per les cases.
Un dia quan en Darren i enSimon s’estan barallant de broma, en Darren se li cauen unes pastilles de la dessuadora, eren drogues. En Simon s’enfada amb ell, i es comencen a pegar, però aquest cop de veritat. El seu cap els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS