rrrrhrhrh

Páginas: 3 (619 palabras) Publicado: 16 de abril de 2013
El màster interuniversitari d’Història Econòmica (Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Saragossa) té una orientació investigadora i pretén prepararinvestigadors capaços d’analitzar, comprendre i resoldre problemes relacionats amb el desenvolupament econòmic de les societats, a partir de l’anàlisi dels fets econòmics històrics, així com de crear coneixementen les àrees de la història econòmica i del desenvolupament econòmic a llarg termini.

Per aconseguir aquests objectius generals, el màster d’Història Econòmica ofereix a l’estudiant un coneixementampli dels instruments avançats, teòrics i empírics, de l’anàlisi econòmica i de la perspectiva històrica necessària per comprendre, analitzar i resoldre problemes relacionats amb el desenvolupamenteconòmic de les societats.

Les sortides professionals més importants derivades d’aquest màster són: personal docent d’universitats, investigadors, experts en assessorament econòmic a governs,organismes no governamentals de cooperació econòmica, institucions públiques i privades, fundacions i serveis d’estudis.

L’idioma habitual de les activitats docents del Màster és el castellà. Tot i així,s’exigeix un bon coneixement de l’anglès per al correcte seguiment de les diferents activitats programades.

Les activitats docents en desenvolupen alternativament a les Facultats d’Economia iEmpresa de la Universitat de Barcelona i de la Universitat Autònoma de Barcelona. La participació de les tres universitats que impulsen el Màster està regulada segons conveni signat el 14 de gener de2009.
El agua (del latín aqua) es una sustancia cuya molécula está formada por dos átomos de hidrógeno y uno de oxígeno (H2O). Es esencial para la supervivencia de todas las formas conocidas de vida. Eltérmino agua generalmente se refiere a la sustancia en su estado líquido, pero la misma puede hallarse en su forma sólida llamada hielo, y en forma gaseosa denominada vapor. El agua cubre el 71% de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS