rtyhryh

Páginas: 4 (815 palabras) Publicado: 14 de abril de 2014
Flores de otro mundo




1. Penso que el factor més important que uneix a totes les dones és el de que totes tres cerquen el mateix, un espòs que tenga cura d'elles, en el cas de Patriciacerca que aquest home tenga cura dels seus fills i li possibiliti educar-los correctament. Les diferències entre les tres són els llocs de procedència i els l'estat en el qual es troben: Marrirosi ve delPaís Vasc, equilibrada ecònomicament cerca un home del qual enamorar-se; Milady en canvi, es una jove cubana que ha vingut al poble per mitjà de Carmelo que la dut en un viatge directament des deCuba, ella només va venir amb ell perquè cercava qualsevol via de sortida del seu país de procedència; Patricia, originària de la República Dominicana, ve d'una dura vida a Madrid on estava casada amb undominicà d'un matrimoni frustrat, a vingut al poble cercant un home que proporcioni una bona educació per als seus dos fills. Els tres homes tenen en comú el poble on viuen i que comencen una relacióamb una dona de fora, els distingeix la manera de veure aquesta relació: Damià i Alfonso cerquen l'amor i en Carmelo cerca un trofeu per poder demostrar a la gent que no es massa vell per aconseguir adones atractives.


2. Icíar Bolláin diu que en aquesta pel·lícula es plasma una idea de racisme cap a les dues dones amb procedència Sud-americana. Opina que es mai es diria que na Milady,procedent de Bilbao, només cerca els diners en un home, en canvi, la gent si que ho considera en el cas de Milady i Patricia només per la seva procedència i el seu color de pell. També diu que la actitudde la mare de Damià plasma el rebuig cap al que ve de fora i es diferent, al principi no accepta a Patricia, els seus fills i les seves amigues en cara que al final les s'acaba adonant de que son bonespersones i les accepta.


Jo opino que Icíar té part de raó, sobretot la gent que viu en pobles més aïllats de la barreja cultural actual tenen una primera reacció de rebuig cap al que és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS