Sacherbona

Páginas: 2 (497 palabras) Publicado: 11 de mayo de 2015
Oriol Pellejero
Un pastís Sacher quasi perfecte

La recepta original del pastís Sacher, la més famosa de tots els pastissos de xocolata és al Sacher, tancada en una caixa forta amb pany i clau icustodiada com si fos un tresor.
La següent recepta del xef encarregat de la cuina del Sacher, Hans-Peter Finc és una versió una mica més simplificada, que, si la fas bé, el sabor s’apropa bastant a lade l’original.
Ingredients per a un motlle de 22-24 cm Ø
140 g de mantega a temperatura ambient
110 g de sucre glacé
1/2 beina de vainilla ratllada
6 rovells d'ou
6 clares d'ou
130 g de xocolata
110 gde sucre
140 g de farina
200 g de melmelada d'albercoc
Per a farcir
Mantega i farina per al motlle
Crema batuda per decorar
Per al glacejat
200 g de sucre en pols
125 ml d'aigua
150 g de xocolataPreparació
Barrejar en un bol la mantega amb el sucre glacé i la vainilla fins obtenir una pasta cremosa. S’afegeixen els rovells d'ou d’un en un i remenem fins a obtenir una massa gruixuda, espessa iescumosa. Fondre la xocolata al bany maria o al microones i remenar-ho.
Batre les clares d'ou m’entres s’afegeix el sucre i continuar batent fins que les clares estiguin muntades a punt de neu. Avocarles clares al bol del rovell afegir-hi la farina i barrejar tot junt suaument amb una cullera de fusta.
Cobrir la base del motlle amb paper d'enfornar, untar amb mantega i escampar-hi farina a lesparets del motlle. Abocar la massa al motllo, allisar i coure al forn preescalfat a 170 ° C de 55 a 60 minuts.
Els primers 10-15 minuts, la porta del forn pot estar oberta una polzada, a continuació, estancarà. (El pastís està cuit correctament quan en pressionar lleugerament amb el dit, el pastís torna a la seva forma.) Donar la volta al pastís i el deixar sobre una reixeta per a refredarpastissos i deixar durant uns 20 minuts.
Després retirar el paper d’enfornar, tornem a girar el pastís i deixar refredar completament en el motlle. Treure del motlle i tallar per la meitat horitzontalment...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS