sdtgfydghdfg

Páginas: 3 (548 palabras) Publicado: 4 de mayo de 2014
SKY COMETS
En l’any 3023, en el planeta Namec, hi havia un gran científic que era en Josep, però tothom l’anomenava en Cometes perquè hi va trobar molts estels i molts cometes.
En Cometes era elmillor científic de tota la història, però ningú sabia on era en Cometes. En l’altre punta de la galàxia i viatjant a anys llum la Maria, que era la segona millor científica de tot l’univers,transportava les seves cèl·lules per l’univers. Però la científica Maria no utilitzava la ciència com a bé sinó com a un mal i el volia fer servir per ser la millor científica de tot arreu i per sempre.
LaMaria volia fer alguna cosa per ser la millor i va buscar al científic Cometes, el va trobar amb el seu radar alimentat d’ozó. Quan va arribar al planeta, travessant l’atmosfera del planeta,esquivant trossos petits i grans de roca, però de sobte el tros més gran roca es va estavellar contra un satèl·lit,. L’explosió va ser tant gran que va provocar ones sísmiques que van afectar al científicCometes.
Per causa d’aquest accident, la radiació i les ones sísmiques van arribar fins al científic Cometes ocasionant-li un augment desmesurat del cap, però no només del cap, sinó també de lesneurones i es va convertit en un home amb un cap gegant.
Després de tot això ningú el respectava com abans i consideraven que estava boig i van anomenar a la científica Maria la millor de tot l’univers.Posteriorment, la científica Maria va agafar el control de tot l’univers sencer, hi va fer camps de concentració pels esclaus i als que no els hi servien per res els ficaven dins de les càmeres degas, els hi tiraven els gasos que es van formar quan hi va haver l’explosió.
La científica Maria hi va trobar la fórmula per tirar-lo als esclaus que no els i eren útils. Als esclaus que estaven forts oeren intel·ligents els tenien tots els dies treballant des de les 7:00 del matí fins a les 11:00 de la nit.
Hi va estar molts anys fent el seu invent que era una màquina gegant que emet una gran...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS