sgfewgheawg

Páginas: 2 (378 palabras) Publicado: 4 de enero de 2014
1-
La relació que hi ha entre Pascal Quinard, Alain Corneau i Jordi Savall, és que Pascal Quinard és l’autor de la novel·la, l’Alain Corneau és el director de la pel·lícula i Jordi Savall ésl’interpret de la música de la pel·lícula.
2-
Sainte-Colombe i Marin Marais
Sainte Colombe-- (1640-1700) va ser compositor i gran instrumentista de la viola de gamba en el barroc francès. La seva famíliaprovenia del sud-est de França.
Marin Marais—(1656-1729) va ser un músic i compositor de la viola de gamba deixeble de Jean de Sainte-Colombe.
3-
Lloc: França
Època: Barroca
4-
Li ofereixen sermusic al palau del rei.
El rei ordena que el deixin en pau.
5-
Va ser un moviment religiós de l’església catòlica, principalment en Europa els segles XVII i posteriors. El nom prové del teòlegCornelius Jansen. Pretenia limitar la llibertat humana a partir del principi que la gracia s’atorga a alguns essers des del seu naixement i a d’altres se’ls nega.
Perquè l’autor va viure bastanttràgicament, ja que se li va morir la dona i la seva filla


6-
Està l’orquestra dins d’una cambra bastant gran. Hi ha aproximadament vint musics tocant. En mig de l’obra , entra un criat, i li dona unpaper el director. Aquest segueix dirigint, el llegeix i quan acaba, el torna i el criat es retira
7-
La viola de gamba és un instrument de corda fregada, que es va inventar el segle XV.
El consortés un conjunt de cambra format per instruments de diferents talles pertanyents a una mateixa família instrumental. Ë el conjunt prototípic de la música instrumental del Renaixement.
8-
Un Tombeauque en francesa és tomba, és un gènere de la música, especialment Barroca. Normalment es componia per homenatge a una gran personatge. Un exemple seria Maurice Rauel en la coneguda “La Tombeau DeCoperin”
9-
“La tumba de los lamentos”
“La soñadora”
10-
Jordi Savall va néixer a Igualada i ara viu a BCN. És un viola gambista, director d’orquestra i musicòleg espanyol, especialitzat en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS