skidder

Páginas: 2 (332 palabras) Publicado: 16 de enero de 2015
Qüestionari DVD skidder

1.- El principal problema era que no hi havia maquinaria especifica per la extracció dels rolls, es feia principalment amb tracció animal o aprofitant els cursos d’aigua.Això feia l’operació mes lenta i depèn de com, perdíem part del valor del producte (sobretot en l’extracció per cursos d’aigua)

2.- Pot pujar pendents de 45% i baixar per les de 60% cosa que la famolt apropiada per aquesta tasca. A part cal destacar que a tot això li sumariem una molt bona estabilitat.

3.-
• Tipus motor: Diesel
• Potencia necessària: 100-120CV
• Tipus de bastidor:Articulat i semi xassís rígid.
• Tipus de direcció:
• Tipus de transmissions: Per convertidor de par. Serà una transmissió parcial / hidrostàtica (embragatge hidràulic)
• Tipus de rodes: Neumàtic,neumàtic amb cadena o sistema d’eruga.

4.- Es un sistema d’enganxament per a rolls, mitjançant un cable i un capçal que els subjecta al voltant.

5.- Entrarem a la zona de desembosc i depèn de lasituació o skidder que tinguem podrem efectuar l’extracció de tres maneres diferents: Semi suspès, arrastrat o suspès.
Si fem servir el sistema semi suspès, el extrem més gruixut anirà sospès sobre elskidder, mitjançant la subjecció de la pinça o el choker i la part menys gruixuda anirà arrastrant-se pel sòl.

6.- Ens facilita l’extracció de rolls de fusta, degut a les seves característiquesmecàniques fent el procés molt més ràpid que amb qualsevol altre mecanisme. A part tenim diferents maneres de transporta els rolls, cosa que ens ajuda en l’extracció. Sobretot destacar el ventall dependents i tipus de terrenys on el skidder pot treballar.

7.- El principal problema que efectua el skidder al forest, es el de compactació del sòl, degut a l’arrossegament de els rolls, compactarà elsòl perjudicant les futures especies a part de que podem ocasionar danys a la massa restant que estigui den peu a la hora d l’extracció dels rolls. Per aquest motiu, cal tenir molta practica, així...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Los tractores forestales, el skidder

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS