Tdr Introduccio Publi

Páginas: 2 (339 palabras) Publicado: 4 de noviembre de 2012
0. Per què fem el treball? justificació

Nosaltres, hem triat fer el Treball de Recerca sobre el paper de la dona en la publicitat. El vam escollir principalment perquè les dues estem fent elbatxillerat social-humanístic i per tan ens era més fàcil desenvolupar-nos en un treball de lletres. Aquest, però, també ens interesaven varis com per exemple; la discriminació de la dona en lasocietat o bé les desigualtats laborals. Vam decidir finalment aquest, ja que el nostre tutor ens va incitar a fer-lo perquè tot i ser un assumpte que es troba entre nosaltres dia a dia,explicitament en treballs de recerca, no s'en ha parlat massa. A més a més, considerem també que la publiciat ens afecta, com a adolescents i dones, molt directament en els prototips, la pròpiaautoestima,etc, i per tant és interessant saber els orígens d'aquesta gran repercusió en la societat actual i com està tot avui en dia.
Quan vam començar a investigar sobre la publicitat ens vamtrobar en que era molt ampli i vam decidir enfocar-ho només en la dona. El vam triar ja que ens vam sentir més identificades i trobem que és un tema molt interessant.
També vam trobar facilitatsja que disposavem de llibres relacionats amb la publicitat i el desenvolupament de la dona al llarg dels anys.
Un cop plantejat el tema del treball ens vam plantejar una sèrie de preguntes ihipòtesis que al finalitzar la recerca volem respondre, com ara: perquè la imatge de la dona ha sofert aquest canvi radical dins la publicitats al llarg dels anys? Els nens de avui en dia sonconcients del que significa i ha significat el paper de la dona en la publicitat? Encara es fan servir missatges subliminals per mostrar i amagar problemes en els anuncis? Hi ha molts canvis pel quefa l'evolució de l'imatge de la dona?
Totes aquestes preguntes les volem respondre, algunes mitjançant enquestes, altres fent el treball de camp.


1. Introducció al món de la publicitat
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Padel introduccio tdr
  • INTRODUCCIÓ SUPERSTICIONS TDR
  • Com fer la introducció de teu tdr
  • publi
  • TDR
  • publi
  • publi
  • publi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS