Tecno.doc

Páginas: 25 (6160 palabras) Publicado: 8 de abril de 2011
Argument

Article principal: Sagues/Temporades One Piece

Abans que comencés l'era de la pirateria, fa 20 anys, visqué un home anomenat Gol D. Roger, posseïdor de grans riqueses, fama i poder. Gol D. Roger fou un home que ho obtingué tot en aquest món. Abans de morir (va ser executat per la Marina), les seves darreres paraules foren providencials: "Els meus tresors, ja us els podeuquedar. Aneu-los a buscar. Allà hi he deixat tot el que he aconseguit". Aquest esdeveniment va donar el tret de sortida als pirates de tot el món, que es llençaren a la mar a la recerca del tresor llegendari "One Piece". Qui arribi a aconseguir-lo es convertira en el nou rei dels pirates.

La Gran Era dels Pirates: Una era amb l'objectiu de trobar el "One Piece", el tresor de l'únic "Rei dels Pirates"de la història, Gol D. Roger.

Aquesta sèrie relata les aventures i desventures d'un d'aquests pirates, Monkey D. Ruffy, モンキー・D・ルフィ, que de petit es menjà accidentalment una Fruita del Diable, la Gomu Gomu no Mi (Fruita Goma Goma), convertint-se en un home de goma. Des de petit, en Ruffy somia esdevenir el rei dels pirates; i als disset anys marxa del seu poble natal per buscar companys quel'ajudin a trobar el gran tresor.
[modifica] Elements de la sèrie
[modifica] Personatges

Article principal: Llista de personatges de One Piece

[modifica] La Tripulació d'en Ruffy

En Monkey D. Ruffy és el capità de la tripulació dels Barret de Palla. Aquest nom sorgeix del barret de palla que sempre porta el capità. En Ruffy és un noi despreocupat i aparentment ingenu que vol arribar aser el Rei dels Pirates.És un expert en la lluita cos a cos, ja que s'ha entrenat per aprofitar al màxim el potencial de la Fruita del Diable de la Goma. Dins de la tripulació, en Ruffy és el segon tripulant més jove i és el més fort de tots. Tot i ser un noi infantil i una mica estúpid, tots els membres de la tripulació confien en ell com a capità. Li encanta la carn, sempre està de bon humor ili agraden totes les coses estranyes. Quan va derrotar la capitana Alvida, en Morgan, el pallasso Buggy, l'ex-capità Kuro, en Don Krieg i l'Arlong li van posar una recompensa de 30.000.000 de bellys, al derrotar el guerrer del mar Crocodile li van pujar la recompensa a 100.000.000 bellys, i amb l'incident d'Enies Lobby li van pujar la recompensa a 300.000.000 bellys. A l'anomenat timeskip (desprésde 2 anys) li han apujat després de la batalla a Marineford a 400.000.000 de bellys (es veu deprés del retrovament de tota la tripulació en el capitol 601).

En Roronoa Zoro, el primer en unir-se a la tripulació, és l'espadatxí i el segon home a bord de la tripulació dels Barret de Palla. És un expert en l'estil Santōryuu, de combat amb tres espases, portant-ne una a cada mà i la tercera a laboca. Dins de la tripulació, només és superat en força pel capità. En Zoro és una persona que sempre compleix la seva paraula, i el seu somni és arribar a ser el millor espadatxí del món.Al derrotar en Mr.1 li van posar una recompensa de 60.000.000 bellys i en l'incident de Enies Lobby li van pujar la recompensa a 120.000.000 bellys.Actualment té una recompensa de 160.000.000 bellys.

La Nami ésla segona en unir-se a la tripulació, on ocupa la funció de navegant. És una experta en la seva feina; i també és manipuladora i té grans habilitats per robar. Dins de la tripulació, al ser de les menys fortes a bord, ha d'utilitzar diverses estratègies i astúcies a l'hora de lluitar amb el Clima Tact, una arma que permet controlar el clima del voltant de l'usuari. És una avariciosa i unamanipuladora, però ha demostrat ser una tripulant fiable en els moments tensos i que treballa de manera impecable, sobretot com a navegant i cartògrafa, ja que el seu somni és dibuixar un mapa del món. En un principi s'uneix a la tripulació després de la trobada amb Buggy el Pallasso, amb la intenció de robar i enganyar a en Ruffy però, després que els Barret de Palla l'ajudin a desfer-se de l'Arlong i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS