temas variados

Páginas: 2 (452 palabras) Publicado: 27 de octubre de 2013
1. La tecnologia, ens allibera o ens esclavitza?

La tecnologia s’ha convertit, en l’època en la que vivim, un element essencial per viure ja que la majoria de persones actualment depenen d’ella.Tot això ens aporta beneficis encara que sempre hi ha una banda que en rebuja aquest pensament.

A partir de l’avenç de la tecnologia, hem pogut descobrir noves eines, experimentar i investigarsobre problemes del passat i del present i arribar a una conclusió per aquests dubtes. Ara podem mantenir-nos informats les 24 hores al dia, en qualsevol part del món, podem buscar informació sobre el quenecessitem, estiguem on estiguem. Per tant d’alguna manera ens podem considerar lliures de buscar i trobar dins d’aquest gran camp com n’és la tecnologia.
D’altra banda, aquest recent descobrimentfa que les persones hagin d’estar continuament fent-ne ús. Això provoca un ús exagerat i innecessari per a la vida de les persones, i que ens sigui un element essencial per viure.

La conclusió quehe trobat, ha sigut gràcies a un pensament general de la nostra societat. Encara que ens faci empobrir a l’hora de pensar o de relacionar-nos o de fer alguna cosa nosaltres mateixos, a fet que arribemavui en dia amb molts descobriments nous que ens han fet avançar en tots els camps, ja sigui en la medicina, en les comunicacions, o a nivell social.

2.Té sentit la filosofia avui?

La filosofiaés la manera d’explicar els fets quotidians de diverses maneres. Està relacionat amb la realitat, amb les experiències que cada persona viu en la seva vida. Cada cosa té un raonament diferent elqual ens fa pensar, filosofar. Però és necessari saber-ho tot això?

La filosofia avui en dia serveix per saber com veure desde una perspectiva o altra els problemes quotidians. També ens ajuda acompendre les coses que ens passen. I tot gràcies a persones que han estudiat el misteri del saber, del pensar basant-se en les seves vivències pròpies extraient conclusions vàlides.
D’altra banda no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Temas variados
  • Temas variados
  • Temas variados
  • Temas variados
  • Temas varios
  • Temas Variados
  • Temas Variados
  • Temas Variados

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS