thdhdhfhvhf

Páginas: 3 (659 palabras) Publicado: 17 de noviembre de 2014
David Cañada és un cineasta que es troba en Sitges per a rebre un premi d'un festival de cinema. Allí es troba amb una vella amiga de l'infacia, Berta. Aquesta le presenta a Norma, una amiga seua.Ambos (David y Norma) entablan una buena relació a partir d'ahí.

David té en ment un projecte per a fer una películ.la que tractaría sobre una historia d'amor al voltant d'un cuandre titulat “la damadel medalló”. En una reunió amb la Norma li conta el seu projecte i li confiesa la seua fascinació per aquest cuadre. I va resultar que el exsogre de Norma es propietari d'una galería d'art y en laseua col.lecció es troba el mencionat cuandre. Norma convida a David a visitar el cuadre i cuan David el va ver, encara te mès ganes de fer la pel.licula. Donçs, David va decidir anar a Italia (aonviu) per a parlar ambs uns productors per a fer la seua pel.lìcula, pero als productors no els termina d'agradar la historia i proposen fer uns cambis, pero el no vol de cap manera.

Així que, davantla negativa dels productors, David torna Barcelona y comença a escrivir el seu guió.

Mentres tant, Norma comença a tindre uns malsons relacionats amb la edad mediana y se va a Paris a un psiquiatrapara que le ayude a descifrar els seus sons. Aques la himnotiza y grava el que ella diu en una cinta. La cinta revela el que verdaderament va ocorrer amb la historia del cuadre:

“Giovanna era unadona campesina que es va enamorar d'un senyor feudal. Tenen un fill, però davant la impossibilitat del seu matrimoni, el senyor feudal casa a Giovanna amb altre noble de la zona i el fill es donat aaltra familia. Giovanna le confiesa al seu nou marit la seu pació per pintar cuadres. Ambos fan un tracte: ella pintaría els cuadres, pero el marit els firmarà com si foren seus (ja que no estava benvist en aquella època q les dones pintasen cuadres) y després venerian els cuadres.

Pasat els temps, Giovanna es reencontra amb el seu fill quan el ja te tretze anys. A ella el pereix el xic mès...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS