thtrgr

Páginas: 2 (299 palabras) Publicado: 28 de octubre de 2013
-
Ser obert amb el nen, Que ell sàpiga Que estàs com sin suport per a ells.
-
Potenciar la relació Entre els companys, no nomes de classe sinó de totel centro Educatiu. Amplia la frontera de l'aula.
-
Més Flexibilität de treball, adaptació al ritme dels alumnes i del als seus interessos, d'aquesta Manera elresultat Sera més positiu.
-
Participació més importantes de les familias.
-
Escola = centro cultural.
-
Donar més importància a l'educació envalors, els nens s'han de Sentir com una parte d'un tot.
. 6 - valoració PERSONAL:
La Lectura del llibr e
va de mestres
és força lleugera i amena, però hi hatitulos en Que les cita, si no les coneixes, no s'entenen gaire bé. Per altre banda, m'ha ajudat un Estar més il · lusionada i motivada por realitzar Una feina Que jade per si em semblava molt especial. Tinc ganes Moltes de trobar-me el cebador dia de curs amb tot sin munt de cuida noves i nens Que Nombres estant començant laseva vida com a persones, i Que Despres al cap d'uns anys em vingui sin aquests d'alumnes i m'expliqui com li va, Que esta fent. D'aquesta Manera podre Sentir QueSi, yo lo GUIAT de Manera Correcta per aconseguir Que sigui una persona Válida i plena. la Lectura et fa Pensar Sobre el sentimiento de felicitat Que et Creenels nens quan els veus i Que és Això Mateix el qué t'ha de quedaràs, per molt d'esforç Que requereixi aquesta feina, el són els nens Que de veritat importen. Tindréclar Que un bon mestre es forma semper, diàriament, durant tota la seva vida, Que som com Una esponja mai Deixem d'aprendre, ja Que el món mai Deixa de canviar
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS