tirant

Páginas: 4 (886 palabras) Publicado: 11 de febrero de 2014

Apartat 1 (capítols 117-121)

Capítols 117-118
1. Divideix el capítol 117 en parts i descriu-ne el contingut. Raona i justifica aquesta divisió.

1ra part: el emperador dona la ma al tirant iel va dur a la cambra de la emperadora on li diu que es el capita major que ve a fer-vos referencia.
2na part: despres es presenten i li fa saver que es una persona de confianza, despres elemperador va obrir les finestres per que ell veies a totes les dones i treurel´s el dol que porten per marit, fill i germa.
3ra part: tirant pideix una torxa i se acerca i va veure una senyora vestida ambroba ordinaria i negra i amb un gran vel negre que la cobria des de el cap fins al peu li treu el vel del cap i li dona un peto en els peus, despres va veura a la infanta vestida amb un vestit de setinegre i vestida de vellut del mataix color, tambe, va veure a una dona i una donzella que era filla del duc de macdonia.
4ta part: Tirant veu al final de la cambra va veure moltes dones i donzellesque totes estaven amb l'emperadriu Carmesina.
Tirant li va fer una gran referencia a la infanta li besa la ma, ell obre les cortines i es com sortir de una preso perque han padescut la mart delseu fill.
Tirant diu que la gent de aquet poble esta triste per dues raons la primera rao es perque per la perdua del vostre fill el princep, i la segona perque veuen molt prop al moros i tene porde perdre algunes possesions i que caugen presoners del infidels. li diu que la emperadriu te que posar bona cara peque tots el que veuren una sonrisa en la emperadriu sera com consolar-los.

2.Tirant dóna el condol a l’emperadriu per la mort del seu fill. Descriu en què consisteix aquest ritual.




















3. Explica quin efecte té en Tirant la visió deCarmesina en el capítol 118. Relaciona la teva explicació amb els tipus d’amor descrits al De amore d’Andreu el Capellà (pàgines 16-19 de la introducció –editorial Educaula62-).

Tirant veu...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • tirant
  • Tirant
  • tirant
  • Tirant
  • tirant
  • tirant
  • Tirant
  • TIRANT

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS