TRABAJO INDIVIDUAL AMBTS

Páginas: 2 (449 palabras) Publicado: 23 de mayo de 2015

El llibre que m’he llegit, es el de ‘’Libertad y Límites, Amor y Respeto’’ de Rebeca Wild es un llibre on Rebeca parla del centre Pestalozzi a l’Equador. Es un centre d’educació lliure on la Rebecanarra les seves experiències amb els nens i parla del tipus d’educació que s’està donant a la institució. El tema principal per a mi en el llibre son 4 PILARES (AMOR Y RSPETO, LIBERTAD Y LÍMIES) hiha partir d’aquí es va configurant lo demés. De quina manera s’han de posar els límits, sempre s’ha d’explicar el perquè de les coses, un límit no est perquè si, ha de tenir un perquè.

Els límitsrespectuosos son actituds positives per un mateix i per els éssers vius que l’envolten. Si es vol ensenyar al nen a viure en respecte, hem de ser nosaltres mateixos els primers en ensenyar respecte alnen amb una actitud positiva cap a ell. Ensenyar el respecte al nen amb actituds positives, demostrant que estem al seu costat però que no li jutjarem. Hem de permetre als nens tenir la seva pròpiallibertat individual sense influenciar amb els nostres judicis.
Amb un entorn preparat hem de deixar que el nen tingui la seva llibertat per actuar, perque experimenti per si sol les conseqüències delsseus actes. Com persones conscients hem de respectar als nens i la seva pròpia llibertat individual en els petits actes quotidians per ensenyar als nens a pensar per si mateixos, a crear per si solsuna idea de les coses que estan al seu voltant.
Les actituds positives cap al nen vol dir que no jutgem els actes, no impedir fer determinats actes en el entorn preparat i d’altre costat també vol dirno animar al nen a fer determinats actes.
‘’Cuando los límites sirven para restringuir la libertad personal, en lugar de un respeto autentico y de un sentido común provocan una reacción contraria quedegenera con facilidad en una falta de consideración por un entorno cultural’’
Actituds positives cap al nen, vol dir permetre als nostres fills desenvolupar la seva pròpia llibertat personal en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajo Individual
  • trabajo individual
  • trabajo individual
  • Trabajo Individual
  • Trabajo Individual
  • trabajo individual
  • Trabajo Individual
  • Trabajo Individual

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS