Trabajo Mostreo Desecacion Y Fonament

Páginas: 4 (826 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2015
1:Introducció
Les separacions tèrmiques son un tipus de separacions les cuals consisteixen en separa dos substàncies barrejades utilitzan la calor. Aquesta calor dona energia a la barrega i enconseqüencia aquesta barrega es separa en les seves substàncies. En aquest treball veurem tres tipus de separacions tèrmiques. La cristalització, l'evaporació i la dessecació.
-La cristal·litzacióconsisteix en separa per refredament el component menys soluble en la dissolució.
-L'evaporació consisteix en separar una barreja en la cual una substància es més volàtil que l'altre.
-La dessecació: Ésl'operació bàsica de l'assecat y consisteix en extreure la humitat de la substància sòlida, líquida o de les solucions.




















4: Dessecació

Fonament:
La dessecació és un procés dellaboratori el qual es fa servir per extreure la humitat del líquids, el sòlids i les solucions. El grau de dessecació d'una substància depen del seu contingut d'humitat i de la capacitat d'absorció dels agentsdesecants

Tipus de dessecacions:
Existexen molts tipus de dessecació però nosaltres parlarem sobre dos tipus de dessecació, la dessecació dels sòlids i la dessecació dels líquids.

-Dessecació delslíquids: Abans de comnçar l'assecatge de líquids hem de tenir em compte que el dessecant no pot reacciónar ni amb el dissolvent ni el solut i ha de tenir un gran poder de desscació. En aquest treballveurem la dessecació de dos tipus de líquids, les dissolucions i els líquids purs o dissolvents.
-Dissolucions: La dessecació de dissolucions es sol dur a terme a traves d'un agent deshidratant elcual aconsegueis l'assecatge entre 10-15 min. Després d'aquest procés la dissolució es fa pasar per una filtració amb un filtre de plecs y aconseguim la dissolució assecada. Els assecants més habitualssolen ser sals orgàniques.
-Lìquids purs o dissolvents: La dessecació de líquids purs o dissolvents es du a terme a través de fer reflux una vegada hem ajuntat el dissolvent amb el dessecant. Aquesta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Desecacion
  • FONAMENTOS DEL DERECHO
  • informe de determinacion de agua por desecacion
  • Hume: fonament de la moral
  • Fonament i metodologies d'investigació socioeducativa
  • Fonament d'enginyeria
  • ESTADISTICA MOSTREO
  • Desecacion De Alimentos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS