trabajo rios españa

Páginas: 2 (346 palabras) Publicado: 1 de abril de 2013
Activitats de desenvolupament sexual

Hi havia una vegada en un país molt, molt i molt llunyà hi vivia un príncep molt encantador a dalt de tot de les muntanyes. El rei i lareina volien que el seu fill es casés amb la princesa del poble del costat, però al príncep Felip no li agradava . Ell volia que fos un casament amb amor vertader, no per convenidel seus pares.
Una nit, mirant les estrelles va veure un estel fugaç i va demanar que no el casessin amb la princesa que els seus pares l’havien buscat, volia trobar-la ellmateix, que cap altre persona decideixi per ell ni prengués les decisions per ell. En demanar-lo va caure en un somni profund, del qual només el despertaria la seva estimada.
Al diasegüent quan els reis van entrar a la habitació i van veure que el seu fill no es despertava es van amoïnar molt i van demanar ajut a tot el poble; on un vell home els va dir quenomés es podria despertar d’aquest somni profund amb un petó d’amor vertader.
Passaven els dies, i totes les noies feien cua en el castell per despertar al bell príncep, peròninguna el despertava.
Un bon dia, una princesa que passava per allà amb el seu cavall es va apropar al castell per veure que era el que passava, perquè hi havia una llarga cua perentrar.
La princesa Aurora va esperar a que fos de nit per entrar i veure al príncep Felip. En veure’l es va quedar bocabadada amb la seva bellesa, no va sapiguer perquè però elseu cos es volia apropar al seu, es va agenollar al seu costat i el va besar. De sobte el príncep Felip va obrir els ulls i en veure-la va sapiguer que era amb aquella princesa ambla que es volia casar.
Al cap dels poc mesos es va celebrar la desitjada boda entre el príncep Felip i la princesa Aurora, on tots dos van ser feliços i van menjar perdius.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajo sobre los rios
  • trabajo de la contaminacion en los rios
  • Rios Trabajo de Jael
  • rios de españa
  • los rios de españa
  • Rios de españa
  • mujer y trabajo en espana
  • Trabajo de la guerra con españa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS