Tramitqueixa

Páginas: 3 (696 palabras) Publicado: 3 de noviembre de 2015
Com enviar queixes, incidències i suggeriments a l’Ajuntament
De tant en tant, els ciutadans transmeten queixes, incidències i suggeriments a través dels diversos canals socials que l’Ajuntament téoberts a la xarxa. Amb la voluntat de seguir oferint el millor servei als ciutadans i ja que l’equip que treballa oferint el servei a les xarxes socials no pot gestionar la majoria de missatgesd’aquest tipus que arriben en aquests canals, en aquesta entrada us volem informar del perquè i de quines són les alternatives més adequades.

Per què l’equip de xarxes socials no pot canalitzar tràmitscom ara queixes, incidències i suggeriments? Les queixes, incidències i suggeriments són una mena de tràmits que els ciutadans han de fer a títol personal —requereixen identificació personal (nom icognoms, domicili, DNI o equivalent per a estrangers, objecte de la comunicació, ubicació geogràfica, si escau, i qualsevol altra dada que es requereixi per a la seva localització)— per tal de garantir elservei i mantenir una atenció correcta d’inici a fi. A més a més, per donar solució a queixes, incidències i suggeriments de cadascun dels ciutadans, és necessari donar informació precisa com ara elnom del carrer i detalls, i així poder-ho resoldre amb el departament més adequat, el qual enviarà els tècnics que hi podran posar remei i no uns altres. A més a més, la presentació de lescomunicacions haurà de deixar constància de la transmissió i recepció, de la data, del contingut íntegre i la identificació del remitent i el destinatari.
Vegem-ne un exemple: en el cas que un ciutadà fesarribar una queixa sobre un semàfor, seria necessari facilitar l’adreça concreta i una descripció del que li passa al semàfor. Si el semàfor està malmès, hi haurà d’anar un tècnic, en canvi si al semàforse li ha fos un llum hi haurà d’anar un tècnic d’una qualificació diferent.
Els ciutadans com poden gestionar tràmits com ara queixes, incidències i suggeriments? Per fer arribar qualsevol dels...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS