trencanous

Páginas: 3 (696 palabras) Publicado: 3 de marzo de 2014
Disseny i construcción d’un trencanous de barra roscada amb estructura lliure

1.Identificació del problema
El Xavi te un petit vici : per Nadal,quan s’ajunta la familia per dinar o persopar, li encanta menjar nous.Resula que l’any passat mentre recollien la tula , se’ls va perdre el trencanous en forma de cor que feia tants anys que tenien.Buscant per casa , va trobar un barra roscadai va decidir aprofitar-la per construir qualcom que l’ajudes obrir els seus preciats fruits secs.

2.Recerca d’informació
He trobat diferents models de trencanous que incorporen una barraroscada:Tots son bàsicament una base que es la que aguanta la pressió ue fa la barra rosacada sobre la nou.Crec que si aconseguis trovar les peces de fusta necessaries podría construir el model amb les“columnes” de fusta .També hi ha altres models de trencanous pero sense barra roscada.
Aquest és un trencanous amb forma de cor, s’utilitza introduint la punta per un extrem de la nou i fen forcça cap a uncostat.

Aquest és un altre tipus de trencanous.És un trencanous de tenalla, sutilitza introduint la nou entre las dues tenalles i aplicant força en els extrem cap a dins.

3.Plujad’idees(brainstoring)
Tinc diferents idees de trencanous amb barra roscada:
1.Consisteix en una barra roscada que fa força sobre un tros de fusta de diàmetre quadrat amb les puntes arrodonides amb un forat dediàmetre rodo el suficientment gran perque hi entri una nou.
2.Consisteix en una base que soportarà la força que farà la barra roscada que es recolza sobre una altre base que es troba a 7cm d’alçada de labase inferior aguantada per quatre potes.
3.Consiseix en una base rectangular on es recolza la barra roscada .De la base surten dos pals que tenen una altre base que es la que soportara tota laforça.

4.Consisteix en cub fet per parets de fusta pero sense una cara que es on es posaria la nou per poder trencar-la amb la barra que esta subjectada al sostre amb un forat per que pudi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trencanous
  • ESCENES I NARRACIO CONTE TRENCANOUS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS